Babagan awake dhewe

Jomo

Gambar KOOWHEEL Company

KOOWHEEL nggantosi paling standar safety lan playability keren lan portability ing scooter wawas poto industri. Kita wis ngarahke ing pribadi lelungan jarak wiwit awal sawetara 2009. Products wis scooter elektrik ,2-setir poto wawas scooter s & 4 gembong skateboard elektrik . Produk kita nggunakake aman lan lingkungan loropaken sumber daya kang nyuda katergantungan kurang ing lenga. Kangge, lagi ora mung skuter nanging Toys amba kita nang endi wae bisa ditemoni ing dalan, ing taman, ing supermarket lan ing pantai nggawa penak & joys kanggo wong.

KOOWHEEL Strength Pambuka

Perusahaan dumunung ing Shenzhen China specialized ing  skuter elektrik isine liwat 32000 ㎡. Bebarengan karo luwih saka 32 engineers & luwih saka 600 buruh, kapasitas Manufaktur its'weekly bisa 20000 ~ 30000pcs.

 

QQ 截图 20161103210358

QQ 截图 20161103210241