Koowheel Best Power-ngewangi bocah kang scooter E3 elektrik

Detail produk

paramèter

Tanggepan

Tags Product

Power-ngewangi bocah kang scooter elektrik E3

1 5 6 7 8


  • Previous:
  • Next:

  • model E3
    Load-prewangan 40KG
    Patent jinis praktis lan anyar
    Tegangan Pakaryan 16.8V
    Ngisi daya voltase 16.8V
    Ngisi daya Saiki 1A
    Ngisi daya Wektu 2.5H
    Speed ​​dirating 10km / h
    Range (km) 4.2KM
    Kapasitas baterei 2000mAh
    Brand baterei china account (4pcs china baterei)
    Model Motor 100W Single lan brushless
    Mulai On tulis Numpak ing tulis
    Kabèh Size Scooter 63CM * 28CM * 75.5CM
    Sistem Control single
    Waterproof, Dustproof IP31
    Size paket 750mm * 150mm * 325mm
    Ora Remote Ngalih, ora metu-Nihan Warna Nalika cahya On, ora Bluetooth, ora Power Low tulis.
  • Related Produk