Koowheel Exclusive Patent 8 inch L10 scooter Electric kanggo bocah enom utawa diwasa

Detail produk

paramèter

Tanggepan

Tags Product

Koowheel Exclusive Patent 8 inch scooter Electric L10 kanggo bocah enom 3 4


  • Previous:
  • Next:

  • mode L10
    Patent Patent Exclusive 8inch
    Mold jamur pribadi karo paten apperance
    mbukak Max 120KG
    Jinis ban 8 "inch
    Ngisi daya wektu 3H
    kacepetan Max 25km / h
    amba climbing Max 15 °
    Range 8-12KM
    baterei Qualified baterei China, 4 Ah (20pcs baterei)
    Motor 300W
    tingkat Waterproof IPX4
    ukuran packing 950 * 390 * 240mm
    Kanthi App lan linghtings LED warni.
  • Related Produk