KOOWHEEL New desain Hovershoes poto pinter wawas ana rodha scooter elektrik

Detail produk

paramèter

Tanggepan

Tags Product

2018 Koowheel Exclusive Smart Hovershoes poto pinter wawas siji setir e-scooter

 

hovershoes pinter Exclusive poto wawas ana rodha scooter Presale

kaluwihan:

 

1. Play minangka apa wae kaya apa.

          We nyebataken Hovershoes, kang digabungake karo kauntungan saka skateboard,  scooter wawas poto pinterlan roller olahraga skate,  liyane trik bisa diputer. Supaya sampeyan bisa njupuk ngendi wae pindhah nang endi wae.

2. Tanpa remot kontrol, muter dening tetep imbang lan banget gampang operate.

  Sampeyan bisa malah numpak bebas ing 5 menit tanpa pengalaman sadurungeSampeyan bisa nggawe iku kanggo playability nemen tanpa Watesan Papan kang.

3.   nggowo entheng lan idin dening bidang.

4.   You are looking for the trend, KOOWHEEL hovershoes are for you to creat the trend.10 11 12 13 1416 17 1815


  • Previous:
  • Next:

  • Range 10km
    Speed ​​Top 12KM / H
    Bukaan Load Bobot 130KGS
    Size Motor 90MM
    Motor Power 250W * 2
    Apa suhu. 0 ℃ -40 ℃
    Bukaan Climbing Angle 9 °
    Ngarep lan mburi Tilt Angle 80 °
    Kiwa lan tengen Tilt Angle 50 °
    Kapasitas baterei 2Ah
    Ngisi daya Wektu 2H
    Recharging Wektu 1500
    Ngisi daya Input AC100V-240V
    Ngisi daya suhu. 0 ℃ -40 ℃
    Ngisi daya Output 29.4V / 1A
    NW 3.3KGS * 2
    ukuran 227 * 155 * 113MM
  • Related Produk