KOOWHEEL Gambar Cool wawas poto scooter Smart Balance Scooter K8

Detail produk

paramèter

Tanggepan

Tags Product

KOOWHEEL Latest Smart Balance Wheel  poto wawas scooter K8

fitur:

  • K8 dirancang ing Milan, iku Originally pasar EU selaras
  • desain Handle didhelikake, gampang digawa
  • Off desain wheel dalan, gampang nyekel mata antarane model saben
  • bobot Slim lan cahya
  • garis ijo ing Pedal

kaluwihan :

Koowheel ora nggawe produk kualitas rendah
K8 tetep standar kualitas Top
Gunakake mung supplier Top kanggo PCB, Motor, Charger
Paling dipercaya 24V 6.5inch scooter loro wheel
baterei meets kabeh standar safety
tingkat paling cendhèk risak

K8_01K8_02K8_04K8_06K8_07K8_08K8_09


  • Previous:
  • Next:

  • Performance paramèter voltase input 29.4V
    voltase output 29.4V-23V
    kacepetan Max 10km / h
    voltase digunakake 23v-29.4V
    kapasitas discharge baterei 10A
    kapasitas batere 4AH
    parameter fisik mbukak Max 100KG
    Size 594MM: dawa
    jembaré: 180MM
    dhuwur: 176.5MM
    Bobot resik 8.65 KG
    suhu operasi  -10-40 ℃
    lingkungan operasi Amba Max: 18 °
    lemah reresik ≤3CM
    Range 10-12.5km
    Max climing amba 18 °
    Jeneng aturan tanggal produksi  Taun-Wulan-Tanggal
    IPX bahan IPX4
    suhu Storage   -20-60 ℃
    Charger HFS daya 58.8W
    Produsen  AOI
    Tegangan voltase input AC AC100V-240V, DC voltase output DC29.4V
    DC output saiki  1550mA
    Ngisi daya suhu  0-45 ° C
    parameter fungsi Indikator malfunction blinks Indikator, ngira-ngira masalah dening kaping blinking
    warning Speed Nalika kacepetan motor tekan kacepetan warning setelan saka 10km / h, ing bebaya buzzer weker; nalika ngisor wates kacepetan (Nilai pesawat: 10km / h), ing buzzer warning ora weker.
    Indikator Power  Ing mode voltase: luwih saka 23V, cahya ijo, kurang saka 23V lan luwih saka 22.3V, cahya kuning, kurang saka 22.3V cahya abang.
    wates kacepetan nalika kacepetan motor tekan wates kacepetan, Warning weker buzzer; Yen ora weker.
    mbukak pangayoman sirkuit singkat Motor 's nalika motor short circuit ana ing mlaku, controller ora nglindhungi langsung, kanggo nyegah marang pipo daya amarga reaksi rantai
    buzzer nalika controller gagal utawa motor liwat kacepetan (tekan menyang Nilai Set warning) / daya, ing buzzer bakal weker)
    Gyroscope amba kalibrasi daya ing terus tombol daya kanggo 5 detik (ora bisa dirilis) kanggo miwiti kalibrasi gyroscope, kalibrasi wis rampung sawise taillight ing blinking, buzzer muni, miwiti fungsi resume nunggang; amba sawetara koreksi saka ± 10.
    fungsi otomatis turu nalika pedal tanpa roso apa-apa ing 10 menit, controller bakal mati iku mudhun kanthi otomatis.
    Guide Voice Ora
  • Related Produk