Koowheel Patent Innovative desain modern scooter elektrik E1

Detail produk

paramèter

Tanggepan

Tags Product

fitur:

1. Patent Innovative modern desain kelangan;

2. Cahya nanging semangat;

3. Manéka jinis nyang lan lamp buntut khusus;

4. Layar tampilan LED tanggung nuduhake baterei lan kacepetan;

5. Black Tech pinter wiwitan nalika push kacepetan tekan 3km / h;

6. 8-inch pangopènan-free ban ngalangi;

7. lempitan & nindakake gampang;

8. Free APP kanggo ngrekam & nuduhake saben trip, ngganti setelan;
9. gagang extendable, apik kanggo loro dicekel bocah lan wong diwasa.

 Gambar produk :

E1 描述 -960


  • Previous:
  • Next:

  • E1 4.3Ah 25.55V E1 4.3Ah 36.5V E1 8.7Ah 36.5V
    Motor 250W 350W
    Koleksi Motor Brushless Hub
    baterei 4.3Ah 25.55V 4.3Ah 36.5V 8.7Ah 36.5V
    Ngisi daya Wektu Nganti 3 Jam Nganti 4 Jam Nganti 5 Jam
    Max Range 10-15 KM 15-20 KM 25-30 KM
    Max Speed 22-25 KM / H 26-30 KM / H
    bobot Limit 100KGS
    Bobot Product 10.89KGS 11.55KGS 12.12KGS
    Brake brake elektronik + kaki brake
    Ban Koleksi & Size 8 inch Solid ban
    lampu Led Lampu & gagang
    Koleksi katup thumb
    tampilan LCD Integrated
    climbing Angle 10 Derajat 15 Derajat
    Charger UL Listed, 100v-240v, kanggo nggunakake global
    Dianjurake Age 13+
    UL Certified Ya
    Ukuran lempitan L 92 * W 16.5 * H 35 CM L 105,9 * W 16.5 * H 35 CM
    Ukuran unfolded L 92 * W 43 * H 113 CM L 105,9 * W 43 * H 113 CM
    Ing Box Folding Scooter, Charger, Manual
    Gunakake suhu 10 ° F-104 ° F
    Ngisi daya suhu 32 ° F-104 ° F
  • Related Produk