Koowheel paten 2 wheel imbangan poto scooter K5 7inch karo Bluetooth dual lan lampu led pinter

Detail produk

paramèter

Tanggepan

Tags Product

Spek .:

1. 50% bobot saben sisih tetep dadi imbangan otomatis sadurunge siji lan sawise mateni, lan luwih stabil, luwih gampang lan aman kanggo numpak, utamané kanggo wiwitan;

2. Struktur, akeh kurang kabel, luwih aman, luwih murah risak tingkat Modular (3 saben ewu) lan luwih stabil;

3. Kita wis wis Applied paten lan iku non-pelanggaran karo Chic, solowheel utawa Razor, babar blas beda teknologi lan paten, paten dewe.

4. UL2272 lan ASTM sertifikat;

5. 8pcs sensor gravitasi, ora biasa Langkawi 4pcs silikon, luwih sensitif lan stabil, tingkat risak ngisor;

6. 7.5 "rodha;

7. sistem kontrol Double;

8. Two gembong dhewe ora nyambung bebarengan, ana 3 bagian ora saiki 2 bagean;

9. abnehmbar lan baterei replaceable;

10. pamicara bluetooth Double;

11. Handle ing tengah, luwih gampang kanggo nggawa;

12. Layar HD ing nangani kanggo nuduhake info.

1

 

3

Pls mriksa video ngerti liyane model Koowheel K5:
http://www.koowheel.com/video/

 

fitur:

1. Samsung asli baterei diimpor;

2. Taotao Tech mainboard;

3. Hanghong motor;

4. bahan mentah digawe tutup karo UV dijamin;

awak alloy 5. Aluminium;

6. UL / CE certificated pangisi daya. 

Warranty: 2 taun kanggo EU. / 1 taun US

K5 详情 页 - 确认 750_04 水印
K5 详情 页 - 确认 750_05 水印
Koowheel paten hoverboard gembong 7inch K5 karo Bluetooth dual lan lampu led pinter

  • Previous:
  • Next:

  • scooter Bobot resik 10KG
    Ukuran L625 * W190 * H200 (MM)
    Limit Distance 20km
    Suhu Range kanggo Nggunakake 0 ℃ -40 ℃
    jurang pemisah idin maksimum 20 °
    kapasitas mbukak 100KG
    baterei kapasitas 4.3Ah
    Koleksi baterei lithium 18650 tingkat dhuwur
    bobot 1.7KG
    Ngisi daya wektu 2H
    kaping ulang 1500 siklus
    Motor Koleksi Brushless induktif motor DC
    kacepetan maksimum 15km / H
    Ukuran 7.5 inch
    controller paramèter Technical sistem kontrol gelombang sine Dual
    On-Papan lamplight Indikator lamplight cocog
    buzzer weker sing cocog
    cahya otomatis LED lamp prabawa LED
    tampilan layar tampilan baterei 4 tingkat
    tampilan kacepetan kacepetan wektu nyata
    tampilan suhu suhu Motor
    tampilan Bluetooth sambungan Bluetooth
    Papan Bluetooth Koleksi Bluetooth modul 4.0
    fungsi APP kontrol App lan setelan parameter
    Horn Twin sungu 30mm
    Broadcast Audio kacepetan kurang lan baterei
    Charger input AC110V-240V
    output DC42V2A
    Ngisi daya wektu 2H (output saiki dhuwur 2000MA)
    Suhu Range kanggo Ngisi daya 0 ℃ -40 ℃
    Model saka Charger AOI-08420200DD1
    Supplier Kabel Data AOI
    Certification sertifikat UL
  • Related Produk