The Electric Skateboard bakal Cool Hadiah Natal ing 2018?

peparingé Natal Cool karo skateboard

Natal teka. Apa pesenan ing taun anyar?

Sing looking for a hadiah kelangan lan modern kanggo kanca-kanca utawa kulawarga?

Mungkin sampeyan wis scoured sawetara saka ndhuwur dolanan pesenan-dhaptar lan kabeh-mubeng gagasan hadiah gedhe, banjur isih bisa ora mangerteni hadiah becik? Yen sampeyan lagi looking kanggo sawetara gagasan gedhe, katon ora luwih.

Bubar, salah siji saka hadiah Natal anyar dadi gaya modern, sing skateboard Longboard Electric.

Apa? Amarga wong-wong nampa skateboard elektrikwis kaurmatan gedhe nuduhake watara kanca lan kulawarga.

Bisa image yen sampeyan lagi nunggang ing skateboard Electric lan dumadakan piyantun looking maneh uga mripat meri kanggo sampeyan?

25398624_1978741469034080_9172493658008875013_n

Apa sampeyan Starwars pembuangan? Star Wars wis teka !! Njupuk Lightsaber lan menyang wayang karo Kooboard !

Ing pungkasan, oleh kaya senggol lalu lintas ing esuk. Dadi E-Papan ora mung dolanan Natal kelangan nanging alat commuting banget modern. Everyone pantes duwe iku.

Opo sing mbok enteni? Kirimi hadiah khusus kanggo kanca-kanca, menehi wong surprise!

 


Post wektu: Dec-22-2017