A Periode anyar Of Commuting-Electric Skateboards

Biasane, amarga ukuran lan bobot saka skateboards mbeta wong iku prakara. Kita basis Jerman biasane Staff wis dawa curious babagan "panitahan-mobilitas", kang punika badhan politik amba ing Jerman lan saestu ing kabeh negara kabeh liwat Eropah. We offer Perdana-kedudukan panuku bantuan minangka èfèktif kanggo njaga kowé lan digunakake apa utawa ora sing model anyar panuku utawa siji roto dawa! Kabeh wektu sing nyandhang helem, uga pindah keamanan ditrima liyane (contone Nyadari ing angger-angger lokal, sampeyan bisa uga kudu sijine helem nalika nunggang. Need pitulungan kanggo mbangun skateboard elektrik? KOOWHEEL Drive iku drive elektrik mountable sing dadi sembarang skateboard biasa menyang skateboard elektrik - nang menit. Ing istilah sawetara, dadi karo metu matur yen ageng sawetara, sing luwih dhuwur amarga bisa diijini Cowl jarak biasa tanpa ngisi saben 10 menit. Ora ketompo ing ngono sampeyan are looking for proses financial account anyar transportasi utawa mung kudu nyenengake, ing Koowheel cruiser bakal nyedhiyani sampeyan kualitas dhuwur saka olahraga skate.

20171201145124

Koowheel asil Ki kang banget tak kene minangka surprise, kontemplasi worth, kang nyuda saka akeh skateboards elektrik liyane. The Koowheel dilakokno nggenepi genggem remot kontrol kang tambahan pamer motor ngerti-carane sing brushless. Minangka pemain pengganti, menehi pemerintah native wewenang kanggo nemtokaké ora kanggo ngidini expertise ing kutha wong tartamtu. Koowheel designs kualitas Perdana lan kinerja gedhe banget skateboards elektrik kanggo transportasi kutha lan aktivitas olahraga pembuangan. Koowheel affords lan skateboard elektrikkaro worth unimaginable lan njamin competitive ing biaya terjangkau. Aku hasrat bab worth saka njupuk risiko - ing donya sing asring milih kita aja. Ngijini sampeyan kanggo ngawasi jurusan baterei, supaya sampeyan ora nemokake dhewe karo skateboard guna impulsively. Lan komponen penting saka peralatan skateboard elektrik sing batre kanggo ndayani skateboard motored, controller kanggo nyepetake lan rem, Papan soyo tambah utama lan pangisi daya kanggo recharging baterei.

Loro varieties motor penting kanggo contemplate kene bisa dadi ing-wheel hub Motors utawa sabuk di-push gedhe-gedhe. Kita Electric Skateboard Kits bakal nggawe proses iki prasaja. Biasane, ana skateboards elektrik lan skateboards listrik-werna. Déné iku siji antarane sandi monjo lan paling mirsani kiriman, akèh wong marang kula ing saran sing wis ana sawetara Boards bener becik kakurangan. Pancet, sawise pangembangan skateboards bensin powered, wis ana sawetara nimbulaké apik kang nyebabake iki Boards motorized kanggo njaluk begalan kaya: swara diprodhuksi dening mesin lan mesin bensin sing padha nggawe polusi.

Nguber saka panemu banget paling skateboard elektrik terus, gelem ngerteni? KOOWHEEL skateboards nyampur ambane saka aktivitas olahraga gedhe banget karo thrills klasik saka Man kapal salah siji sing paling energi pengalaman asrama kasedhiya! Sapunika aku nindakake, ing tampilan, 10 skateboards paling kanggo nggunakake saben dina. Top-of-the-line dideleng manufaktur kanggo 2018 punika Koowheel. Nawakake normal kacepetan 30km / h, top speed 45km / h, pindhah luwih cepet, lan sampeyan bisa nutupi watara 20 kanggo 25 km karo daya siji baterei. Baterei saiki 20pcs18650 tingkat tinggi sel lithium.

 


wektu Post: Feb-06-2018