About DIY Electric Skateboard

Modern d3m skateboard elektrik longboard

 Bebarengan karo skateboard elektrik panas lan tampi dening wong enom modern, anggere duwe banget Papan imbangan Electric , menawa dek'ne apa sawetara DIY miturut dhewe. Bubar aku mangerteni sawetara skateboard DIY kelangan ing Instagram.

Pace: A E-longboard cepet bakal mbantu kanggo kasil ing panggonan ing wektu. Ing normal kacepetan 30km saben jam, paling banter bisa teka 45km saben jam, pindhah luwih cepet. Assessment liyane iku alat sing skateboard elektrik bakal ketemu kabeh lungo dina, kayata short-travel, lunga blanja lan ing.

Ing ngisor iki sing Koowheel panuku nuduhake saka Electric longboard Skateboard D3M kita milih ing Instagram. Kang siji kowe seneng? Padha kelangan lan Fantastic. Koowheel banget skateboard elektrik modern sing nggondheli basa gedhe tenan saka pandherekipun sing kaget dening efficiency. Apa iku dadi panas? Iku Dual Brushless Hub-Motors, 7-lapisan saka CanadianMaple Wood + serat kaca (opsional), The lemah reresik iku 85mm (3.35inch), cocok kanggo kabeh dalan ing kutha. Menapa malih, baterei replaceable, 2pcs ngemas baterei bisa tahan 60km, pindhah maneh. Supaya kita padha pangarepan dhuwur lan wis stoked nalika pamungkas teka.

DIY saka Koowhee ebloard

Nalika sampeyan ndeleng iki DIY Creative, Aja duwe idea luwih unik ing atine? Akeh gagasan sing digawe dening wong, sampeyan bisa nuduhake gagasan unik okehe lan banjur mangga bareng karo kita by tag Koowheel ing Instagram. situs resmi Koowheel lan Facebook bakal nuduhake pengalaman KOOWHEEL Panjenengan.

 @ smieth1

Padha ora bisa lelampahan iku, nanging sinau ing wektu cendhak. Iki mau sing a hoot total kanggo nemu babak ing. Njupuk karo sampeyan ing transportasi umum lan numpak ing panggonan dalan. Bubar, Koowheel dikembangaké 2 Generation Electric Skateboard Kooboard karo gembong replaceable. Saiki preorder bisa ditampa. Mungkin sampeyan bakal takon sing apa anyar ing 2 nd generasi siji? Ayo kula pitutur marang kowe dening ngisor.

Koowheel generasi 2 longboard elektrik Kooboard

1. mainboard New

2. remot New

3. Motors New / RODA

97MM Motors / Wheels

350W New x 2 Motors karo gembong Replaceable PU

desain unik bakal bantuan Motors cooling maximumly

4. baterei Dianyari

konektor New Jeksa Agung bisa ngetokake baterei Supaya nyambungake

program anyar bakal nglindhungi baterei saka liwat kebak dening rem regenerative. Banjur Kooboard bakal bejat alon lan mandeg. New ONYX kelompok & Grip Tape, lan liyane ...


Post wektu: Sep-22-2017