Sing poto wawas skuter aman nggunakake?

Koowheel supplier hoverboard account

Self Wawas skuter , utawa uga dikenal minangka hoverboard, Papan wawas poto, imbangan elektrik scooter dadi bab banget populer ing taun anyar. Utamané ing AS lan UK, padha kaya kebak tantangan lan kasenengan, nemokake iku lucu saben dina urip. Iki skuter elektrik 2 wheel kurban pangguna seneng lan liya petualang saka lelungan lan duwe sawetara fitur tenan kelangan sing ora mung kalebu lampu lan kang bisa kanggo muter ngubengi ing. Minangka karo produk liyane padha kayata montor skuter lan skateboards kalebu skateboard motor listrik, Ana cukup sawetara merek kanggo milih saka nalika nerangake 2 wheel skuter wawas poto iki, kang bisa nggawe milih siji dicokot angel. Sauntara kuwi, ing taun kepungkur, akeh masalah safety wis kedaden hubungane karo skuter wawas. Dadi ing artikel iki kita bakal ngomong apa hoverboard kanggo milih lan menehi ndhuwur 10 paling kita loro gembong pinter imbangan elektrik skuter.

UL2272 hoverboard scooter imbangan poto scooter

Koowheel wawas poto Papan punika account misuwur ing China, specialized ing Manufaktur profesional lan marketing ing scooter poto-wawas. Kabeh hoverboard njaluk sertifikat UL2272, supaya njamin safety customer. Dina iki, kita Highly dianjurake a loro poto wheel wawas scooter K4 karo rega mirah, hoverboard iki wis menang apik saran saka nomer akeh pelanggan anyar lan lawas.

 


Post time: Jul-07-2017