Tuku Good Quality lan Cool Electric Skateboard

Baterei kanthi ngisi ing bab 2-3 jam, nyadari ing pinten iku lemes. Sampeyan bisa uga mati utawa mbukak tangan minangka akeh sing pengin, tanpa sumelang iku Mudhun utawa mabur adoh. Nanging, ora siji saka akeh "kualitas" sel wis kapasitas sing cedhak karo kapasitas dirating. Iku dicokot larang Nanging jujur iku bakal investasi akèh aa luwih supaya mbuang liyane siji iki arep saka tuku model kurang larang ing acara sing pengin expertise nunggang kualitas tenan dhuwur. Iku powered dening 20pcs18650 sel lithium tingkat dhuwur lan New 350W x 2 Motors karo gembong Replaceable PU. Koowheel 2 generasi Electric skateboard  desain unik bakal bantuan Motors cooling maximumly, nanging penting dadi cantik wani. longboards Electric sok-sok paling uga disenengi, kanggo sing nggunakake Boards minangka technique kanggo mangkat.

Cool Electric Skateboard Kooboard

Nalika sampeyan bisa uga wis ngerti dening saiki, ora kabeh skateboards elektrik sing dibangun kanggo standar memper. Papan Koowheel bener match apik kanggo iki sing dibangun kaya backers line utawa sing tetep ing Eropah. Yen sampeyan salah proprietor skateboard elektrik, sampeyan perlu nimbang artikel iki minangka bebaya. Dadi, saiki kowe kelingan Papan motorized punika skateboard dipunéwahi mimpin dening motor listrik. Electric Longboards sing luwih apik karo motor sing. Ing perangan regional anjog, ngasor, lan cepet akeh sing nuding metu. Nanging sawetara individu expertise kangelan nalika njupuk Papan powered metu ing umum, karo akeh pejabat hukum nglaksaknano matur padha mung ngene njupuk tindakan yen piyantun ngeluh. Nalika sapisanan aku weruh skateboard listrik, aku ngguyu metu swara lan kasebut, "Apa omelan aku tau pengin trip jenis !? Iki kanggo kooks! "Aku mecat iku babar blas. Pancet, kacepetan minangka apik amarga percepatan dadakan kudu dadi "felt" supaya kowe njaluk sing koyo kanggo automobile motorized electric.

 


Post wektu: Mar-02-2018