China Outdoors Sporting Electric Self Balancing Scooters

lempitan scooter elektrik karo rega paling

Sing amarga Gadgets mobilitas pribadi sing ora temenan kanggo lelungan adoh, Nanging sing nyedhaki dirancang kanggo nggawe commutes cendhek prasaja lan ekstra efisien. Ngewangi kanggo bluetooth nglaras fungsi telpon apik lan Unit play stereo beda. Bebarengan karo fitur-fitur kasebut, hoverboard iki kalebu dibangun ing pamicara, karo Bluetooth ngerti-carane kanggo muter musik saking telpon. Kajaba iku, Pengalaman-assitance eksklusif Teknologi uga mbantu seng numpaki sinau lan mungkasi Mudhun kang kebentuk ing jajan. Nanging sadurunge kowe maju lan njaluk siji, ana sawise kabeh iku kanggo contemplate paling wawas poto kritis scooter. Kaya Koowheel, iku uga bisa tekan kecepatan 10 miles jam, nanging sawetara diwatesi kanggo urip baterei jam, supaya ora njaluk banget digawa lunga. Ana blinks Indikator, ngira-ngira masalah dening kaping blinking. produser Koowheel Hoverboard utawa panyedhiya ing China, aturan Outside SportingElectric Self Balancing Scooters K8, Private Trasporter 250W Motor pribadi Transporter Samsung baterei Foldable Electric Scooter E1 lan ing.

scooter elektrik foldable

Model paten hoverboard elektrik gembong 7inch K5 karo Bluetooth dual lan lampu led pinter scooter uga merata penting. Mung nyambung bluetooth nirkabel perabot lan Manajemen scooter tanpa sampeyan kang ing. Fungsi Bluetooth nirkabel becik kanggo ngrungokake musik minangka lelampahan sampeyan. Suta TO Journey & TONS OF nikmat - Ing ngisor saka 5 menit sampeyan bisa munggah lan nunggang babak - Paling wong Master ing minangka sethitik minangka 3-5 menit! Akeh setuju sing iki hoverboard poto-imbangan nyenengake kanggo nggunakake lan sawetara ngomong iku percados fun. Hoverboard iki wis bobot batesan saka satus kg. Iku angel kanggo konsumen kanggo guage metu paling efektif saka wong-wong mau minangka asil saka sawetara alasan. Iki bisa nggawe nemokake account banget paling apik lan mannequin angel, lan dicokot akeh banget. Iku ora bakal outperform cara swara darmabakti dening sembarang liya, nanging jumlahe lan efficiency luwih saka passable. Cetha, sampeyan ora bakal duwe mamang maneh.

K5

 


Post wektu: Oct-27-2017