Skateboards Electric Apa Priksa Riders Flying

Nalika model utami muncul ana ing pasar, padha wis namung mestine kanggo digunakake minangka transportasi native, kang gedhe nalika sampeyan wanted kanggo pindhah menyang house kanca, kanggo sekolah, utawa sawetara commuting liyane. Iki skateboard elektrik cepetnerangake karo brake disc mburi, massive ban dalan pneumatic lan dipersembahake dening Brushless Hub Motor 350W * 2 lan 20pcs18650 sel lithium tingkat tinggi Surf kutha karo iki tengah kurang saka desain gravitasi! Nalika sampeyan teknis bakal saged batre pertukaran, iku ora persiyapan swappable panas, supaya ngene secara harfiah bakal unscrewing Pack kanggo nyelehake ing salah siji account anyar. Ing istilah daya, iku katon kaya uga Paket nyedhaki doyo minangka iku bisa kanggo entuk kecepatan ndhuwur 26mph. Iku ndadekake nggunakake Manta Drive ngerti-carane kang ora nganggo Gearing utawa sabuk. Iku dirancang kanggo nggunakake ing kabeh Wangun terrains, kang paling dhuwur kanggo golek thrill sing kudu entuk kecepatan gedhe banget ing terrains pretentious.

njelajah urip karo longboard elektrik

Kanthi cara kang arep cepet lan bisa mabur ing bukit, gadhah dhuwur jumlahe edan voltase ing motor amba bakal kabeh wektu menang, Nanging sampeyan pengin skateboard katon lan pengalaman kaya siji minangka èfèktif. Nanging yen arep lan skateboard elektrik sing cilik, entheng, lan biaya rélatif kurang, Roto-band (KOOWHEEL account) skateboard elektrik  iku pilihan sing paling apik kanggo saiki. The Roto-band skateboard toko online kurban sing seri hoverboard elektrik , kalebu loro poto wheel wawas scooter , lempitan scooter elektrik lan monjo papat gembong longboard elektrik . Saiki kita wis tak saben bagean pambuko saking cara, kita arep kanggo mriksa metu kualitas dhuwur lan kinerja banget skateboards elektrik diolehake metu ana, lan ndeleng rega padha Retail ing Roto-band Mal Shopping.

Modern elektrik foldable scooter E1

Akeh iki anyar hoverboard elektrik sing kontrol dening remot, bluetooth adoh, kang mbantu akselerasi utawa brake karo thumbwheel intuisi, lan uga wis LED pratondho nuduhake sampeyan carane jus akèh sing uga wis ngiwa ing skateboard listrik. Salah siji saka akeh fitur keren saka Roto-band ( Koowheel ) iku sawijining app ngidini seng numpaki kanggo ngganti kukuh Papan nirkabel kanthi cara Bluetooth. Mesti wae, iki ana pilihan banget Crude kanggo ngukur kinerja ora ngomong standar Papan lan opsi Boards padha ora dianggep.


Post wektu: Mar-15-2018