skateboards Electric bisa ngganti commuting Panjenengan

Minangka standar urip wong kang terus munggah, liyane lan liyane wong seneng kanggo nguber urip luwih modern lan trep. Utamané youngers, padha kepéngin njelajah iku luwih anyar lan macem. Dadi, padha duwe dikarepake luwih kanggo pribadi travel jarak. Ing tangan siji, padha bisa seneng penak kang urip nggawa wong-wong mau, ing tangan liyane, bisa tantangan fun gesang lan nambah kapercayan.

护具 -3

Bubar, salah siji saka alat travel jarak banget kelangan dipun tampi dening kanca domestik lan manca. Sampeyan iki dikembangaké dening Koowheel teknologi. Sing generasi kapindho skateboard Electric Kooboard ing China. Saiki ayo padha njupuk dipikir apa iku supaya kasengsem dening wong enom lan apa ciri?

  1. Dhuwur daya Brushless DC Motor, 97MM Motors / Wheels, New 350W x 2 Motors karo gembong Replaceable PU;
  2. chip Smart supaya nyepetake dadakan utawa brake dadakan, aman;
  3. baterei Replaceable, 2pcs ngemas baterei bisa tahan 60km, pindhah maneh;
  4. Normal kacepetan 30km / h, top speed 45km / h, pindhah luwih cepet;
  5. Real-wektu ngawasi suhu motor, nglindhungi Motors intelligently;
  6. Remote Struktur Wireless, Permukaané Percepatan & Braking
  7. UL2272 lan ASTM sertifikat.

wektu Post: Nov-03-2017