Foldable Electric Balancing Scooter Producer Saka Koowheel

Modern E-scooter

The Koowheel E1, a 2 wheel standup Foldable Self Balancing scooter Electric kamungkinan siji saka bobot cilik lan entheng mujur autos transporter pribadi ing planet. Iku Koowheel Patent Innovative desain kelangan modern, macem-macem jinis nyang lan lamp buntut khusus; Ana tampilan layar LED tanggung kang bisa nuduhake baterei lan kacepetan saiki; Geter Design Energy kang ngurangi getaran menyang ombone gedhe.

Hoverboard Foldable scooter E1 elektrik

Iku scooter elektrik tuku yen sampeyan pengin supaya njamin njupuk produk kualitas. E1 punika model revolusioner produk gaya dhuwur. Ana akeh fitur dening puniki:

gagang extendable, apik kanggo loro dicekel bocah lan wong diwasa (Red, ijo).

Black Tech pinter wiwitan nalika push kacepetan tekan 3km / h;

panyerepan kejut Super karo karet 8inch ban pneumatic;

Lempitan lan nindakake gampang;

Free APP kanggo ngrekam lan nuduhake saben trip, ngganti setelan;

Ing manufaktur hoverboard bisa paling kanggo nggawe hoverboard sing saya stabil. Dadi, iki bisa dadi kuwat lan awet hoverboard elektrik kanggo lumahing sembarang. Hoverboard wis diganti ing pasuryan saka transportasi pribadi; nemokke dening pengusaha Amerika Shane Chen ing 2013 ing ngisor brainchild kang "Inventist". Kaya kasebut dening manufaktur iku vitally suta kanggo sinau powerboard, rata-rata iku njupuk 5 menit kanggo konsumen kanggo mbukak powerboard dening hoverboard. Ora unsur tayang sing tau digunakke ing construction saka produk kita dianyaraké lan bakal mbukak cantik akeh panggawe,. Sadurunge arep fashion tartamtu lan merek, iku pisanan perlu kanggo ngerti apa bisa dadi ing jaga kanggo. Apik, kesan pertama yaiku pangaruh final. Èfèktif, iku mbokmenawa ora sembarang apik tinimbang Halo Rover. Iku luwih apik kanggo verifikasi bebarengan karo hukum lokal. Yen ngene kaya paling metu saka segway handsfree anyar sing luwih apik ora menyang biaya kurang. Ana akeh nulada lan versi risak saka hoverboards metu ana. Miturut mangu sethitik hoverboard K7 iku salah siji saka hoverbaords biasa penting metu ana, lan temtunipun antarane paling hoverboards entri tingkat ing pasar.


Post wektu: Oct-12-2017