Good Self Balancing Scooter Kanthi APP

Ana akeh hoverboards diparengaké metu ana kasedhiya ing pasar, lan seneng kanggo nggawe manawa sampeyan bakal duwe siji kang aman kanggo numpak sing utawa dicekel bocah. Hoverboards kasedhiya saka perusahaan babar blas beda ing ukuran lan wangun supaya minangka kanggo nyukupi kabutuhan wong. Penutur ing segway hoverboard sing encased ing karbon fible dijamin njaba. Njaluk dibutuhake hoverboard Panjenengan skuter elektrik poto-wawas ing doorstep dening nindakake saka pilihan gedhe kita, Koowheel E1 iku luwih saka scooter elektrik tradisional.

Hoverboard Foldable scooter E1 elektrik

Sepisanan, iku Patent Innovative modern desain kelangan dening Koowheel.

Sareh, wis Free APP kanggo ngrekam lan nuduhake saben trip, ngganti setelan.

Pangeran, LED layar tampilan tanggung nuduhake baterei lan kacepetan. Kabeh fitur iki apik kanggo dicekel bocah lan wong diwasa. Produk iki mbokmenawa hoverboards paling aku wis tau ketemu lan nerangake karo fitur sange sing ndadekake iku cocok kanggo goal sawijining. Salajengipun, kita wis analisa hoverboards kurban pancasan paling efektif.

Paling hoverboards Mini Segway duwe macem-macem kecepatan lan bobot. Ngandika bab jangkah lan beda-beda saka hoverboard, siji bab punika dados kacepetan max saka 22km / h. Iku bisa uga mbukak 80-100kg bobot ing. Transportasi pribadi saiki dadi ekstra nyenengake lan Versatile karo introduksi saka skuter wawas poto/ hoverboards . Ngerti-carane kanca pokok manungsa sing Ngapikake urip-gaya lan menehi opsi liyane kanggo nemokake account aspek anyar ing donya karo saben langkah.

On iki Self Balancing Scooters Ringkesan situs web, kita wis tak dideleng vendor kang bisa uga gumantung lan kurban Boards kualitas apik. Fashion dilindhungi ing wayahe sing teka maneh kasedhiya ing pasar. Shift ngiwa utawa tepat kanggo nguripake, utawa ngalih bali mbalik. Scooters wis didol situs wong tartamtu kanggo panggunaan saka dicekel bocah. Nanging, saka pamikiran pribadi, sawetara opsi bisa mbiyantu kejem wong kang nanging ora kabeh wong. Sembarang luwih murah tinimbang sing, lan bakul-ati - sampeyan bisa uga rawan kanggo tuku linglang. NEW Update: Beware tuku tuku digawe Koowheel knockoffs! Déné sawetara skuter nyoba kanggo njamin safety dening nyediakake sampeyan karo sistem wawas kembar, sampeyan bisa uga pengin mesthekake keamanan malah luwih. Yen aran sing perusahaan kurang sing getar modern, sampeyan bisa kanthi gampang ngganti sing dening tuku saperangan skuter wawas poto. Sampeyan bisa uga malah Master sudhut ing kacepetan tenan gedhe banget ing acara sing bakal mulangi mung facet kanggo sisih.


wektu Post: Nov-30-2017