Paling Holiday Trip Tool-Kooboard urip kelangan

Koowheel New generasi 2 Electric skateboard Kooboard karo gembong replaceable

Ing " E-Papan " ing wayahe kasedhiya ing pasar namung mimic obahe populer,

Boards fiksi. Saiki kita bisa ndeleng sing liyane lan liyane wong sing tiba ing katresnan alat travel iki.

Bubar, salah siji saka China gangsal perusahaan hoverboard account ngembangaken 2 nd generasi longboard elektrik Koowboard kang supaya tampi dening wong.

Ing skateboard ElectricJarak 15 miles. Saiki wis supaya bisa ditampa.

Apa khusus?

1. mainboard New

Mungkin sing paling stabil mainboard kanggo skateboard elektrik

New DC port charger, gampang & loropaken

New PCB ngalangi omah supaya ngumpul

Gampang link / break kabel antarane PCB & Motors

desain generasi kapindho New skateboard elektrik Kooboard

2. remot New

desain tinggi, banget tutul alus

PCB New, ora ana masalah disconnection

Percepatan permukaané & Braking

Lampu & geter kanggo ngelingake daya & sambungan

Koowheel New generasi 2 Electric skateboard Kooboard karo gembong replaceable

3. Motors New / RODA

97MM Motors / Wheels

350W New x 2 Motors karo gembong Replaceable PU

desain unik bakal bantuan Motors cooling maximumly

Max Speed ​​42km / h

4. baterei Dianyari

konektor New Jeksa Agung bisa ngetokake baterei Supaya nyambungake

program anyar bakal nglindhungi baterei saka liwat kebak dening rem regenerative. Banjur Kooboard bakal bejat alon lan mandeg. New ONYX kelompok & Grip Tape, lan liyane ...

Carane Kisaran Boards wis tuwuh dadi mode account anyar transportasi. Good Balance Scooter punika technique sate-of-the-kriya transportasi ngadopsi aeropsapce asas manajemen amba, algoritma lunak cetho lan sistem gyroscope supaya munggah steadiness sinau maju lan sakdurunge. Apa sawetara riset sadurunge tuku scooter amarga siji kang mathuk wong liya, bisa uga ora cocok kanggo sampeyan. Quantity Pabrik wiwit ing China ing 2014 lan Unit awal wis ngrugekke kanggo nyekel geni amarga baterei overheating kang ngasilaken ing produk mengeti ing 2016. Nalika salah siji utawa luwih saka sheets sing bejat, apa utawa ora minangka asil baterei wis overcharged utawa gara-gara impact, baterei bakal nyekel geni minangka asil saka saiki massive sing mili kanthi bakal nambah suhu cepet abruptly wis. Nggoleki metu ekstra babagan Koowheel , aran gratis kanggo ngunjungi www.koowheel.com 


Post wektu: Sep-05-2017