Cara Numpak Koowheel Electric Skateboard?

Paket Kalebu:

skateboard elektrik karo baterei * 1

User Manual * 1

Charger * 1

 

Cara Numpak ing Skateboard?

Nguripake Remote pisanan lan nguripake ing Papan kanggo nyambung,

Ngadeg kaya iki, nerusake sethitik, alon push button, kene kita!

Yen sampeyan pengin seneng kacepetan paling dhuwur, sampeyan bisa menet 7 kanggo mbukak kunci.

Golek area mbukak lan warata karo trotoar resik kanggo kulo kawitan.

Tansah nganggo helem.

 


Post time: Mar-29-2017