Koowheel generasi 2 e-skateboard pisanan nunggang

IMG_20170809_085727_HDR

Woy ~ Amarga Koowheel 2 nd  generasi  skateboard elektrik  Kooboard punika skateboard elektrik pisanan ing gesang kawula, lan aku arang nglampahi dhuwit kanggo tuku kuwi dolanan larang (Saliyane, tuku mancal Trail karo "sabab apik" ...) aku iki semangat kanggo pindhah menyang taman. Lan aku banget nglarani kanggo rampung test sawetara biaya, mengko aku nerangake Apa iku nglarani.

Sadurunge maca crita, pisanan nuduhake data ing skateboard kanggo referensi.

The total diundhuh saka  skateboard elektrik koowheel  punika 61.9KG karo bobot awak 58.5KG + piranti Proteksi awak 1.6KG + Ultra-entheng sepatu mlaku tombol telpon seluler 0.2KG + 960ml Water + 1kg lan lebu 0.6KG.

Screenshot_20170925-004622

Trip pisanan

Wingi sore cuaca cukup panas, wanted kanggo njupuk skateboard menyang Riverside Park, nanging amarga kulawarga nedha bengi wektu banget cedhak, wis cedhak embankment kanggo nyoba. Ing dusk, ing Park wis kakehan wong, supaya nyepetake lan ndadeake munggah nganthi kerep banget, ing babagan 5:30 am, aku iki ngelingi dening kulawarga, wektu iki njupuk 55 menit.

02

Sasampunipun nedha bengi, ora menehi munggah pangarep-arep kanggo pindhah maneh.

Lan sawise wis nedha bengi karo kulawarga lan bali menyang Riverside Park ing jam 9, wektu iki pedal mung karo balapan mlayu kala-kala, supaya muter accelerator kanggo nalika, cara More leisurely kanggo seneng, wektu iki nunggang rong jam lan setengah .

03

On wayah sore, katon 10.68KM.

04

jam sanga ing wayah sore, mlebukake 28.76KM maneh.

05

Slope diganti sethitik nalika dhuwur rata-rata punika 26 meter.

The data ing ndhuwur direkam dening APP "Geo Tracker", ing posisi satelit kanggo mode pas. Mancal lane bab 2,3 km, karo meh kabeh trotoar aspal, mung 50 meter cukup bumpy karo kothak (rong panggonan total 50 meter). Aku wis ngginakaken 3 days lan 14 menit (meh kabeh ngadeg ing Man ~ _ ~ "), iku pancene pengalaman cukup nglarani.

Wektu iki aku ridded 39,44 km karo baterei daya lengkap ~ Sampeyan ora ndeleng salah, ing salah siji baterei, sawetara wektu aku wanted kanggo menehi munggah kanggo arep ngarep lan banjur nyoba maneh dina liyane, iki urip tenan cukup normal ... ... ... ... (lan nalika mbukak metu baterei, tangan kena baterei diaktifake metu dadi kadhemen, ing motor mung mikro-suhu, tenan Good ~), aku yen aku ora mungkasi lan pindhah, biaya sing arep luwih, yen wong duwe Papan iki, sampeyan bisa nyoba. Iku Apa maneh saka aku ngadeg ing  skateboard .

Sak kabèh Processing, aku akeh owah-owahan ing kacepetan lan rem (percepatan lan ndadeake munggah nganthi lan kacepetan sawetara monggo waca gambar ndhuwur), aku nganggep iku kudu 20km biaya ing watesan (miturut pengalaman, manufaktur biasane Kanthi kacepetan penyu plus kacepetan pancet kanggo ngukur metu data ayu, supaya ora bisa pracaya). Nanging uga amarga saka idea iki aku wis sawetara SCRUPLES (aku mikir sing dumadakan bakal daya mati, kudu terus 7.8 kg  skateboard elektrik bali menyang omahé).

Lan amarga saka salah idea iki, aku ridded nganti 12 jam, listrik iki pancene migunakaken metu. (Sing mangerténi data bakal ditulis supaya Konservatif ...... .. aku tenan ilang), Iku 20km luwih cepet saka aku kira-kira kacepetan 20km. (crita iki nyariosaken dhateng kita, kanggo elinga makna saka lampu tampilan daya sadurunge muter  skateboard listrik,  lan ora nganggep sing saben Produsèn kudu angel ").

Four laps mau ana lungguh ing skateboard (play minangka kart nalika u kesel, iku pancene gedhe)

06

Ing jam sanga wates kacepetan watara 26.8KM.

Ing cendhak, sawise test iki, ing ngisor iki bisa dikonfirmasi:

Ing biaya saka skateboard elektrik apik banget, manufaktur nyedhiyani data banget Konservatif.

Motor lan baterei kualitas apik, Gamelan nunggang meh ora superheat.

setir bakal kejut mlaku ing dalan bata.

Yen ana 12mm kerikil ing setir, gembong bakal mlumpat.

Yen ana kerikil 5mm, ora mengaruhi kontrol.

Brakes sing cetha lan sensitif, aja push mokal, lan apa fokus pindah sakdurunge.

kinerja percepatan uga apik, kudu luwih macem sawise mbukak kunci.

Wis daya adaptasi apik ing dalan atos, keluwesan Papan mung kanggo nggawe gembong liyo.

Ing biaya ndhuwur lan test kacepetan sing dileksanakake tanpa mbukak kunci, lan aku bakal mbukak kunci kanggo ndeleng kacepetan sing sejati saka Papan wektu sabanjuré.

 


Post wektu: Sep-29-2017