KOOWHEEL Electric Maintenance lan Management Longboard

peparingé Natal Cool karo skateboard

CLEANING

  • Tansah nutup port daya sadurunge reresik.
  • Tansah medhot KOOWHEEL Electric Longboard saka pangisi daya sadurunge reresik.
  • Aja nggunakake thinners utawa cairan pelarut liyane kanggo ngresiki wiwit padha bisa ngrusak lumahan.
  • Gunakake kain sing lembab kanggo ngresiki bagean plastik.
  • Aja ngumbah KOOWHEEL LONGBOARD karo mlaku banyu.
  • Kanggo mbusak lendhut utawa rereget saka ngisor kendaraan nggunakake sikat plastik.

 

BATERAI

  • Pateni KOOWHEEL LONGBOARD sadurunge daya iku. Sambung karo socket listrik nggunakake kabel diwenehake lan pangisi daya.
    • LED pangisi daya nuduhake tingkat baterei / daya.
    • Nalika baterei wis kebak, LED dadi ijo, supaya medhot KOOWHEEL LONGBOARD saka pangisi daya.
    • Ngisi daya kanggo dawa banget (> 4 jam) bisa ngrusak baterei, ngurangi dadi sawijining.
      • Kanggo ngluwihi gesang, nyimpen KOOWHEEL LONGBOARD baterei nalika diisi daya nganti kebak.
      • Simpen ing panggonan kang peteng ing suhu antarane 5-25 ° C.
      • Yen ora digunakake kanggo wektu suwene wektu, Ngisi daya baterei sapisan sasi.
      • urip baterei gumantung ing macem-macem faktor kayata weather, panyimpenan lan nggunakake.
      • Aja nggunakake baterei ing kasus ing ngisor iki: ambune ora normal lan / utawa gedhe banget panas. bocor Liquid.
      • Aja ndemek utawa dat bocor saka baterei.
      • Aja ora ngidini anak utawa kéwan kanggo tutul baterei.
      • KOOWHEEL LONGBOARD ora bisa digunakake nalika diisi daya.
      • Baterei ngemot bahan kimia mbebayani. Aja mbukak baterei lan ora masang apa nang iku.
      • Mung nggunakake pangisi daya baterei diwenehake.
      • Yen liwat-daya, lithium uga njeblug.
      • Aja uncalan ing fires.

Post wektu: Dec-27-2017