Koowheel Electric Skateboard cepet Mulai Guide

01

    Remote lampu tips :

Indikator 1.Charge bakal urip nalika ngisi daya
2.Battery cahya lan Indikator Direction ing tegese iku disambungake
3.BLUE tegese baterei RED dhuwur tegese baterei kurang
Indikator 4.Direction nguripake abang nalika ngowahi

1471398953

    Smiyai

1. Instal baterei bener, lan ngawut-awut corak
2.Turn ing Remote pisanan lan banjur nguripake ing Papan kanggo nyambung.
3. Push Maju kanggo nyepetake, Narik Back kanggo rem.
4. pratondho baterei Skateboard, 4 lampu liya 100%,
3. Lampu ing liya 75%, 2 lampu tegese 50%, 1 cahya tegese 20% kiwa.

1471399157

    sikap

Papan Koowheel wis akèh daya. Tindakake tip iki kanggo mesthekake pengalaman nunggang aman:

  1. Pindhah tombol tambahan cilik.
  2. Tansah sikap sudhut ing Papan,
  3. Tansah tengah kurang gravitasi.
  4. Mimpin maju nalika nyepetake.
  5. Lean mundur nalika rem.

    tips

  • Tansah WEAR helem.
  • Goleki, area flat mbukak karo resik
  • Trotoar kanggo kulo kawitan.
  • Maca bebaya ing skateboard lan ing awal manual iki.
  • EQUIPMENT PROTECTIVE LAIN IS Highly Dianjurake.

    1471399386

Daya Papan lan ngganti baterei Pack
cahya ing pangisi daya bakal RED nalika ngisi daya, nguripake kanggo GREEN sawise diisi daya nganti kebak. Ngganti baterei yen dhawuh siji ekstra.
Tansah elinga kanggo ngencengi ngawut-awut.
Wigati: Yen baterei diselehake dangu, kudu kebak, banjur kagantos sapisan sasi.

1471399479

Maintenance Saben

1. Priksa kawontenan gembong kanggo mesthekake yen muter bebas sadurunge saben kulo Priksa trek lan gembong kanggo nggawe manawa kabeh komponen sing kuwat tightened.

Ora numpak Papan yen krungu swara ora normal saka rodha utawa motor arah

2. Tansah nyimpen Papan ing lokasi garing lan ventilated.

Tansah adoh saka kesempatan lembab kanggo nyegah karusakan kanggo Boards PCB lan baterei.

3. Mung gunakake Koowheel Charger. pangisi daya uncertified uga nimbulaké masalah safety.

Baterei kudu tansah tetep ing panggonan kono suhu ing derajat 60Celsius.
Daya baterei saben 2-3 sasi nalika kiwa dienggo kanggo dangu supaya ora rusak kanthi permanen.

Kanthi ngisi daya baterei kanggo nggunakake pisanan-wektu.

Tansah lingkungan daya garing lan resik, nggawe manawa port daya garing sadurunge saben daya.

Aja ninggalake Papan unattended nalika ngisi daya
    kawigatèné

1. Mung nggunakake bagean asli kanggo Papan supaya masalah safety.
2. Njaluk menowo karo kondisi brake lan priksa manawa iku karo kinerja rem sampurna.
3. Oil poros ajeg
4. Wiwitan kudu numpak Papan karo ati-ati ing dalan Gamelan lumahing.
5. Supaya dalan udan lan liwat-bumpy.

    dhaftar Packaging

Skateboard Electric * 1 baterei * 1
User manual * 1 Charger * 1
AC kabel listrik * 1

  JAMINAN LIMITED :

Papan Koowheel wis dijamin dening babar pisan siji Produsèn taun ing Amerika Serikat, babar pisan rong taun produsen ing Eropah sing isine cacat ing workmanship lan materi. Iki ora nutupi karusakan disebabake, nyalahi panggunaan, teledor, Laka, utawa nunggang ing banyu. babar pisan baterei nem sasi.

FOR ALL BALI lan JAMINAN SHIPPING :

Mangga tetep kothak kapal. babar pisan ora kalebu karusakan saka shipping in packaging boten cecek.

Resiko ponsel UTAWA brung

Kapan sampeyan numpak Papan Koowheel, sampeyan resiko pati utawa tatu abot saka mundhut saka kontrol, tabrakan, lan tumiba. Kanggo numpak aman, sampeyan kudu maca lan tindakake kabeh bebaya lan instruksi ing kaca manual.

Tansah nganggo helm nalika nunggang. Supaya banyu, lumahing udan, lunyu / lumahing ora rata, tajem bukit, lalu lintas, retak, trek, kerikil, rocks, utawa alangan sing bisa nimbulaké mundhut saka doyo tarik lan nimbulaké tiba. Supaya wengi nunggang, wilayah karo miskin visibilitas, lan spasi cilik.

PÈNGET: Aja numpak Papan Koowheel ing lingkungan, ing INCLINES, utawa ing kecepatan ngendi sampeyan ora bakal aman ing kontrol saka longboard unpowered. Ing acara saka interferenceor nirkabel fault baterei, sampeyan bisa uga kudu gumantung ing teknik skating kaya footbraking utawa ngusapake kanggo mungkasi.

PÈNGET: Supaya WATER!
Papan Koowheel Panjenengan ora bukti banyu. Tronics Elec-, arah, lan komponen bisa rusak. Karusakan banyu ora dijamin ing babar pisan.

PÈNGET: Jiwit TCTerms!
Tansah driji, rambute, lan sandhangan adoh saka sabuk, motor, gembong, lan kabeh bagean obah

PÈNGET: resiko OF SHOCK ELECTRIC!
Aja mbukak utawa tamper karo housings electronics, kang uga voids babar pisan.

Sampeyan KOOWHEEL: Mangga numpak tanggung jawab lan ngormati sing watara sampeyan, loro kanggo keslametan lan kanggo ningkataké olahraga anyar kita lan mode transportasi.


Post wektu: Jan-17-2017