Koowheel pinter scooter mbebasake atimu, solusi lalu lintas

Pemain nggunakake teknologi inovatif lan cara saka pikiran, kanggo nyedhiyani solusi inovatif lan praktis kanggo masalah lalu lintas modern, nggawe lalu lintas harmonious, sanajan idea apik, nanging ora bisa dipun ginakaken, apa wektu dipun isih pitakonan. Nalika masalah lalu lintas ora bisa ditanggulangi, milih kendaraan lalu lintas luwih trep sementara mlaku, Koowheel  imbangan elektrik scooter  give you a freely travel, to solve traffic problems for you.

Koowheel has been committed to green vehicles, Koowheel electric balance board kelangan cerdas, atmosfer gayane, karbon ijo, super hotspot, ora mung cocok kanggo lelungan jarak cendhak kanggo karya utawa sekolah, nanging uga bisa digunakake minangka hiburan luang dina, atmosfer estetis, bhinéka fungsi, iku pilihan sing paling apik kanggo jaman anyar wong enom tegese lelungan.

Transportasi wis dawa trenyuh kanggo pedunung kutha. Koowheel skuter elektrik  karo volume cilik lan bobot cahya, daya kuwat, toleransi lan kuwat, karo sing gampang anter jemput gedung, banjur ora subyek maneh kanggo masalah lalu lintas, lelungan bebas, jantung free.
20161028055356518
Modern technology is the rapid development of the times, science and technology for the benefit of people, science and technology to promote social development, a good design program may be able to reduce traffic pressure, but this need to wait until the program is truly implemented. Koowheel electric car balance intelligent cool, green and low carbon, to provide you with the most comfortable way to travel, Koowheel imbangan elektrik scooter  on the road, you are the star.


wektu Post: Nov-03-2016