koowheel saiki ing Hong Kong Sumber Global Consumer Electronics Show 2019

koowheel, panyedhiya global anjog saka solusi lelungan jarak, wis arep saiki ing Hong Kong Sumber Global Consumer Electronics Show, salah siji saka paling gedhé perdagangan ditampilake electronics ing donya dianakaké ing Hong Kong saka April 11- 14, 2019.

Booth koowheel: 2F36


Post wektu: Mar-14-2019