Paling dawa Journey Miturut Electric Skateboard

Iku nekani kanggo titik ngendi iku njupuk sawetara inovasi serius kanggo ngadeg metu ing wilayah skateboard elektrik; opsi kaya regenerative rem lan ing-wheel Motors. Kontrol adoh nirkabel bisa panginten saka dicokot saka tingkat banget minangka iku digawe saka plastik flimsy lan ngrasa nyedhaki mirah. Biasane, ing rider ing skateboard listrike kanggo ngisi Papan lan iku kanggo miwiti operasi ing dalan gedhe bebarengan karo remot Manajemen nggawe wong ngontrol lan ngatur jangkah. Lambat push pemicu maju ing tebih genggem. Ing kahanan kuwi, mung bab sing kudu rampung kanggo pindhah menyang posisi sing crouch mudhun lan ngindhari saka njupuk gawe piala malah kudu tiba. Apa ndadekake nunggang ing malah crazier lan ekstra fun bebener sing bisa pindhah sangsaya misuwur lan downhill tanpa masalah, supaya sampeyan bakal bisa kanggo lelampahan karo ngendi wae pengin. Sing luwih dhuwur KV, sing luwih cepet ingskateboard elektrikbakal drive. Gembong ing skateboard elektrik iki sing digawe saka karet kang bisa digunakake ing sembarang tipe terrain.

Journey paling dawa Miturut Koowheel Electric Skateboard

Lan macem-macem akeh saka skateboards elektrik Ati jangkah sing (sawetara bakal nindakake apik liwat 20 mil saben jam), nyepetake cepet, sawetara mode nunggang, lan sturdiness nalika sijine dening paces lengkap utawa dijupuk mati-werna. Dadi yen sampeyan wong nuntut sing settles mung kanggo sing paling gampang, banjur KOOWHEEL skateboards elektrik bakal ketemu panjaluk Panjenengan. Dadi, ngramut sing ing atine, kita wis umume bungah kanggo ndeleng nalika Koowheel elektrik skateboard generasi kapindho Kooboard dikonfirmasi munggah metu ana. Pisanan skateboard elektrik kanggo ngleksanakake akeh fitur pangayoman keamanan kanggo penunggang.

Bener, brake punika sistem regenerative sing biaya baterei. Kita lagi skateboard elektrikgeeks. Kanggo puluhan yuta Nanging, skateboard punika fun lan pilihan logis kanggo ngliwati jarak dhowo cepet lan supaya adoh saka frustrations lalu lintas gridlocked utawa transportasi umum overcrowded lan ora efisien. Nanging, ana sing regane kanggo saben kakurangan, lan sing sabenere cilik tengen kene. Sawise mbuwang near 200 jam nggoleki merek paling efektif lan model ing pasar, tuku ndhuwur 10 Boards ing pasar tengen iki wayahe lan sinaoni facet-by-sisih kanggo nelusuri metu metu kang e-skateboard tenan pedoman kabeh mau! Yen sampeyan pengin golek apik, China iku panggonan kanggo katon. Déné program ing panggonan kanggo matesi climbing saka mbebayani INCLINES, penunggang kudu ngerti kemampuan Papan iki bisa nyedhiyani kudu dihormati dienggo dilindhungi. Nanging, iku kabeh wektu rencana apik banget kanggo verifikasi pedoman lan peraturan native babagan nunggang Papan yen lelampahan karo lan ngidini kathah wektu tambahan kanggo keamanan yen bakal lelampahan bebarengan karo E-skateboard Panjenengan. Iku mung njupuk patang puluh lima menit kanggo biaya Papan karo pangisi daya cepet.


wektu Post: Feb-23-2018