Nggawe Mulai anyar Ing urip Kanthi Koowheel hoverboard K7

Kabeh masalah dianggep, aku uga substantiate wekdal punika account Koowheel anyar K7 Self Balancing Scooter. The KOOWHEEL K7 hoverboard 8.5inch hoverboard gembong amba mati dalan Self Balancing Scooter wis mesthi dianggep antarane ing siji ing saben namung sakepel sawetara fashion sing rawuh UL certified. The elektrik wawas poto scooter K7 padha {sadurungé model K5 hoverboard gembong 7inch nerangake karo teknologi Bluetooth, supaya sampeyan bisa dadi bisa krungu musik favorit sing layaran ing scooter. Model-model kurban karo cukup fun nalika obah tengen dalan.

wheel amba Murah mati dalan hoverboard k7

fitur:

Sepisanan, hoverboard gembong amba 8.5inch, mati-dalan, cocok kanggo pantai nunggang, pengalaman nunggang apik

Sareh, 500W Motors, daya kuwat, stabil pindah menehi doyo tarik downhill luwih lan kontrol kenceng.

Pangeran, dual motherboard sistem, nambah efficiency produksi lan sawise-sales.

Kejabi, paten Katon eksklusif, Bluetooth dhuwur.

Lan motor sing biasane ora banget Gamelan nalika arep alon déné mbalikke Urut saka dikendhaleni kita. Nalika 10 miles bisa ora katon kaya Fantastic lan kadohan becik, Gadgets ora temenan kanggo lelungan kadohan. Iku uga bisa nguripake tengen utawa kiwa.


Post wektu: Sep-12-2017