Kulo Koowheel Electric skateboard kanggo menyang ngendi wae

Ing cepet modern gesang, kanggo paling putih tulang, kegiyatan iki kesenengan apik ing akhir minggu. Punika rawuh pitakonan: carane padha bisa njaluk menyang Panggonan sarujuk? KOOWHEEL Electric skateboard  bakal pilihan banget kanggo wong-wong lanang enom modern lan bocah-bocah wadon. Punika ateges padha ora kudu nandhang sangsara marga saka jams lalu lintas dening njupuk bis kutha, malah adoh saka sepur crowded. wong enom sengit. Yen sampeyan milih scooter skateboard, sampeyan bisa seneng akhir minggu Panjenengan apik lan apa sing kasengsem ing. Kayata Climb, Play badminton malah Pick strawberries. Ora mung sante akhir minggu seneng nanging meningkat hubungan karo kanca-kanca. Dadi, Naik Koowheel Electric skateboard  bakal pilihan becik. Apa sing bakal milih Koowheel E-skateboard ?

QQ 图片 20161216150606

Sepisanan, iku paling terjangkau skateboard elektrik  karo baterei gampang replaceable. Iku wis istimewa dirancang karo brushless, dual ing-wheel Motors hub,bluetooth nirkabel remot kontrol  lan 7 lapisan saka awet Maple Canadian kanggo keluwesan. Kacepetan maksimum sawijining 40km / h lan seneng kebebasan kanggo menyang ngendi wae ing kutha sampeyan milih tanpa guzzling gas utawa sweating saka kabeh lumampah utawa sepedaan. Sampeyan bisa malah sijine ing tas lan nindakake iku kanggo ngendi wae, ayo kegiyatan piyambak utawa house warung.

QQ 图片 20161230180810

Ing Koowheel skateboard elektrik digawé karo pamikiran prasaja sing saben ngirim bisa kanggo seneng penak teknologi sing nggawe. Aku ora mikir sing skateboard listrike mung dolanan kanggo sawetara geeks. Ing mangsa, iku bakal dadi account anyar wangun alternatif saka transportasi. Iku kendaraan nyimpen energi. Mesthi pilihan anyar kanggo short term commuting, arep kelas, supermarket lan kanggo njupuk sak lan arep blanja? Apa bisa dadi luwih apik saka kang bisa kanggo lelungan bebas ing kutha? Iku luwih gampang kanggo numpak saka skateboard biasa. Nggunakake remot kontrol kabeh duwe do ngadek ing Papan lan seneng kulo.


Post wektu: Jan-04-2017