Safety sing perusahaan skateboard elektrik takon pitakonan paling?

Kanthi gati menyang nbangun saka skateboard, sampeyan bisa uga kudu contemplate sawetara facets saka sawijining pembangunan. Yen seneng idea saka skateboard elektrik, Nanging sing tresna persiyapan sampeyan saiki, sampeyan kudu njupuk dipikir ing eon: utami powertrain modul. Ing donya dileksanakke cepet kaya kito, jangkah lan efficiency rega unsur penting ing syarat-syarat transportasi. Mekaten. Nanging kaya mobil, kecepatan lan beda-beda sing tambahan penting, amarga sampeyan ora bisa mung mungkasi sisih lan ngisi munggah ing tengah-tengah dalan. Tambahan, yen tiba ngisor, muter nganti sampeyan mungkasi supaya adoh saka skidding. Iku semangat munggah karo adoh genggem sing ngijini sampeyan miwiti iku, mungkasi lan ngowahi kecepatan, lan wis loro mode kanggo maringi leladen pelanggan anyar utawa trampil. Iku gampang kanggo ndeleng apa iki aspèk tremendously mengaruhi aptitude lan kinerja. Iku satunggaling banget kanggo petualangan mati-dalan, Nanging iku banget pasang lan nyenengake kanggo panggunaan umum.

Njelajah donya karo e skateboard

Supaya apa sing dadi gedhe sing skateboard elektrik sawetara? Sampeyan uga bisa nemokake metu remot Manajemen bebarengan karo skateboard mbukak dening listrik. The Inboard ana dicokot saka ing sisih abot nanging duwe ketoke kawangun adoh sing bener nyedhaki snug terus, kanggo ateges sisih paling. Sawise mbuwang near 200 jam nggoleki merek sampurna lan model ing pasar, tuku ndhuwur 10 Boards kasedhiya ing pasar tengen iki wayahe lan dites wong facet-by-sisih kanggo mangerteni kang e-skateboard bener aturan kabeh mau! Kita wis rampung akeh evaluasi skateboard elektrik kanggo mangerteni kang Boards sing banget paling skateboards elektrik . Lan skateboard elektrik bedo saka skateboard khas dening gadhah bahan motorized sing ndadekake nggunakake skateboard kabèh omelan rodo kathah prasaja kanggo penunggang anyar lan Nyedhiyani kick nyata menyang rider experienced. Value - Minangka aturan dhasar saka jempol, karo skateboards elektrik sampeyan njaluk apa sing mbayar.

Positif. Ing kasunyatan, skateboards elektrik iku siji saka opsi sulih paling apik kanggo transportasi Mile Last. Koowheel tenan ngerti-carane ngenalaken sajarah Four wheel Electric Skateboard karo motor kembar, digunakake kanggo strolling kadohan ringkes lan ing. Ing sajarah kecepatan normal 30km / h, urip baterei bisa dadi bab 20 kanggo 25km. Sampeyan bakal bisa kanggo maca lengkap Dynacraft Ringkesan skateboard elektrik kene. Apa sing lagi kepingin kanggo Pick munggah pastime anyar utawa mung katon browsing kelangan trotoar, ing skateboards elektrik keren kene kanggo dipriksa metu. Kanggo ngringkes - supaya sampeyan cepet, dipercaya lan ndhuwur kabeh banget nyaman skateboard elektrik, banjur koowheel 2 generasi kooboard apa sing lagi nggoleki! Fitur penting sing model sampeyan tuku ora kudu skimp ing pilihan saka pemandangan-pesawat mode nunggang. Piranti transportasi iki hotspot lan powered by baterei maneh kang bisa loro digunakake minangka jinis utama transportasi utawa bisa digunakke kanggo njaluk menyang lan saka transportasi umum. Longboard lengkap iki migunakake baterei lithium-ion kanggo ngirim zip luwih kanggo longboarding Panjenengan nyenengake, ngengingi kecepatan nganti 26 mph (42kph) saka nggunakake anteng.

Iki skateboards elektrik prasaja kanggo biaya lan nggunakake. The skateboards elektrik utami wis digawé kanggo nemu ing lumahing padha pit lan montor. Ana akèh kuwi skateboards elektrik metu kasedhiya ing pasar sapunika, sing wis mandan troublesome kanggo mriksa Papan Papan malah ing ukuran panah kayata mung jangkah lan beda-beda. Skateboards Electric sumber kaluwihan urip-gaya gedhe tenan kanggo seng numpaki lan bisa loncat karo muter awak saben dina commuting menyang pengalaman macem. Ateges paling pembangunan ing teknologi wis disiapake iki skateboards listrik. Six miles bisa dadi cukup sawetara kanggo awal adopters lan pembuangan, utawa individu karo commutes rélatif singkat. Aku ngengkel rembugan ing gadhah kacepetan luwih kurang lan sawetara kanggo soko sing paling bener hotspot.


Post wektu: Mar-07-2018