The Best Electric Skateboard Backpacks Kanggo Board Panjenengan

Biasane, sampeyan ora pengin nindakake Panjenengan skateboard elektrik long jarak dening tangan, lan tas ransel Papan bisa wis akeh luwih gampang kanggo nglakoni. Karo tas ransel Papan, sampeyan uga bisa aran gratis kanggo nindakake Papan kanggo bisa sak esuk udan lan isih numpak mulih nalika iku sunnier ing wayah sore. Ana sawetara opsi kanggo backpacks skateboard listrik sing bisa nindakake + longboard 15 lb:

Burton Day asing Pro 28L

QQ 图片 20171206155405

 

Salah rahasia kanggo mbudidaya nalika katon kanggo tas ransel Papan iku backpacks snowboard biasane bisa cantik uga. Burton, account peralatan snowboard kondhang, wis macem-macem saka sudhut backpacks snowboard sing bisa uga. The Day asing Pro 28L iku salah siji tuladha kuwi, karo macem-macem werna, akeh kamar kanggo pindah kaya pengawal bangkekan lan bantalan nyuda, lan vertikal sistem Papan nindakake.

Koowheel Longboard Bag

Tas longboard elektrik paling

Koowheel Electric Longboard Bag  pilihan nyedhaki béda lan populer kanggo nindakake loro biasa lan longboards elektrik . Aku wong Highly Rekomendasi siji iki uga wis banget tampi dening paling konsumen. Kejabi, amarga Natal teka, Koowheel Natal 8600mAh (daya Double) Replaceable baterei Limited Edition E-Papan ing Advertisement. Cukup mung 20 dina. Ora perlu ngomong iku hadiah khusus kanggo pelanggan anyar lan lawas.

圣诞 -1

Sampeyan bisa tuku Koowheel Longboard lan tas langsung saka website resmi.

Unity Skateboard Backpack

QQ 图片 20171206155424

Persatuan Skateboard tas ransel punika alternatif rada cilik kanggo luwih gedhe Burton lan Dakine tas. Nanging ndhukung skateboards nganti 15 lbs, supaya iku ora dirancang kanggo Boards abot kaya mekar Bamboo GT. Nanging, blabag kaya wayne Board Dual + ing (2 Gen )  sing teka ing mung ing watesan 15 lb, Persatuan Skateboard Backpack bisa mung nggoleki.

mekar Backpack

QQ 图片 20171206155434

Kanggo Bamboo GT utawa nduweni Carbon GT (utawa, bangga Bamboo Sumampow adopters awal), mekar nawakake tas ransel skateboard branded dirancang kanggo terus Boards sing. Wis fitur standar kaya kantong botol banyu (sanadyan, duweke dhewe wis terisolasi), lan logo termenung supaya mobil bisa ndeleng sampeyan ing wengi.

Sampeyan bisa supaya mekar Backpack langsung saka toko web sing.


Post wektu: Dec-06-2017