Ing "Halfway" - A Self-Balancing Scooter njupuk sampeyan iku

Koowheel iki  wawas poto scooter Electric  E1 iku cahya nanging semangat, paten Innovative desain kelangan modern, LED layar tampilan tanggung nuduhake baterei lan kacepetan, panyerepan kejut super karo karet 8inch ban pneumatic. Kejabi, lempitan lan nindakake gampang. Nanging, iku bisa nyedhiyani energi identik lan stabilitas minangka kasedhiya karo fashion luwih-Rampung. Gagang extendable, apik kanggo loro dicekel bocah lan wong diwasa.

Koowheel Patent inovatif desain modern foldable scooter E1 elektrik

Menapa malih, liyane  skateboard elektrik paling  bener bek karo Fees perlu supaya bisa mbukak kemul cepet separations maneh lan kudu pas kanggo nunggang ing lereng banget. Kacepetan lagi lelungan ing beda-beda gumantung, Nanging bisa tekan max speed 42 km per jam.

New Koowheel elektrik skateboard Kooboard Reaplaceable Wheels 42km / h

Yen sampeyan perlu tuku saka  scooter elektrik  kanggo konsumsi individu, iki  E1  uga tenan ekonomi lan pengalaman mbiyantu kanggo sampeyan lan sapa ing tresna gedhe-gedhe. Ora ketompo carane akèh sing lagi mbayar, iku meh inconceivable kanggo ketemu apa jenis resiko geni lurks (utawa ora lurk) nang scooter sembarang. Mulane, ing ngisor iki udan abot, iku ngati-ati mung kanggo lumaku, lan supaya adoh saka puddles. Nanging dibandhingake Papan wayne, E1 wis tag worth tenan penake kanggo unsur iku - apa ekstra, boten kurang. Pit uga digunakake ora mung kanggo tujuan rekreasi Nanging kanggo commuting - bisa, kanggo toko Grosir, apa sing kudu tau. Aku narik liwat lan duwe apik tenan meh-sunset skate. Pisanan mlaku jangkah paling 16mph, déné terakhir bisa mbukak nganti 22kmh. Sampeyan bisa uga duwe konsep watesan jangkah saka Kawasaki sethitik.


Post wektu: Apr-20-2018