Ènthèng Electric Skateboard Bumi

Kita uga panginten-bab siji saka cara paling apik kanggo njaga tension ditrapake ing chain drive. Ora kabeh hoverboard nanging namung iki hoverboards Electric kang duwe sertifikasi tepat aman nggunakake - iki kalebu kabeh paling 10 hoverboards paling kapacak ing ngisor iki. Lagi pancet kang dikembangaké. Yen sampeyan melu babagan fitness sampeyan bisa pedal pit lan nggunakake ing mode pitulungan kurang. Ana Harleys mini, motor polisi, lan Cruisers. We felt ana wis dadi cara sing luwih apik kanggo nangani iki lelungan singkat. Salajengipun, Mungkin, sampeyan wis luwih mangerteni apa bener inggih. Apa sampeyan mung lelampahan menyang pantai kanggo test Surf, sirah metu mati-dalan rereget, utawa supaya ing karo onerous-lantai kecepatan noto sak tetanggan, wonten Koowheel Electric Skateboard rampung dicocogaké kanggo sampeyan, lan gaya. Akeh konsep futuristic katon banget farfetched dadi wicaksana, nanging skateboard elektrik iki bener dianggo lan nguripake metu dadi loro seneng lan migunani.

D3S-5

Iku banget kelangan, èfèktif-dibangun lan nyenengake kanggo nemu banget kelangan, mlaku-dibangun lan nyenengake kanggo nemu! Sampeyan bisa numpak kanggo saben sudhut ing kutha. Sampeyan bisa bisa mabur kanthi sudhut karo ease kanggo sampeyan bisa uga kudu namung dibutuhake kanggo mimpin maju utawa maneh supaya sampeyan bisa nerusake utawa malik. Ana sawetara fitur minangka puniki:

1. sampurna alat trip short karo playability dhuwur.

2. bobot entheng, kompak, hotspot, prasaja.

3. Murah durung awet.

20180510173415

The Powerboard Self Balancing Scooter iku kanggo wong. Iku bener cukup sing dicokot temen beda kanggo skuter wawas poto standar 'hoverboard' kita lagi digunakake kanggo! Nonton professionalrider ing nglanggar ban mburi, iku laborious kanggo mbayangno iku ing scooter a.

Iku penting kanggo njupuk mirsani saka kecepatan maksimum sawijining, urip baterei, dealing with, rem, puncak, karubedan panyimpenan, lan JAMINAN. Ora titik dadakan sing bisa duwe sampeyan hurtling mbebayani ahead. Yen nimbang scooter elektrik, skateboards sing paling kamungkinan ora pisanan ing rekaman. Iki liyane loro wheel poto elektrik scooter imbang .Sampeyan malah bisa ngadeg isih ing lan malah loncat karo muter awak 360 degree ing titik. Two gembong lan loro mesin migunani kanggo kecepatan lan stabilitas. Iki wawasan wigati kanggo nggawe, ing kasus sing tartamtu wong kabotan utawa lemu.

K8-1000x668-1

 


Post wektu: Jan-25-2018