Kaluwihan pasar lan prospek saka KOOWHEEL hoverboard K8

1. pembangunan status wawas poto scooter

2. Njaga pasar mobil imbangan.

3. kaluwihan pasar K8 lan Prospects

Ing taun anyar, karo penataran konsumsi, kendaraan energi anyar - mobil imbangan padha tresna dening konsumen domestik lan manca kanggo pangayoman sawijining lingkungan, fitur ekonomi lan trep, konsumen entuk manfaat saka penataran dikarepake transportasi, pasar jaban rangkah iku jembar, prospek pembangunan wis samesthine. Saka industri kendaraan energi anyar global, mobil imbang, mobil pinter bakal dadi ide pembangunan mangsa. China iku negara karo output paling gedhé lan ekspor elektrik wawas poto scooter ing donya, Accounting kanggo 90% saka industri scooter Global Balance. Nanging, amarga lack of peraturan domestik cocog lan standar, produsen scooter elektrikdesain produk lan proses Manufaktur tanpa panuntun dhumateng standar, lack of pengawasan, asil ing kualitas produk ora dijamin, pasar kaya kelompok-kelompok, saxon ing, pasar wis flooded karo palsu lan shoddy produk, konsumen ora bisa ngenali kualitas prodhuk. Hak-hak lan kapentingan sing sah sing ora dijamin, risiko safety Product kang duwe wabah lengkap ing taun sadurunge, nggawa losses ageng kanggo konsumen, lan akeh-alangi ekspor imbangan scooter elektrik kang.

 

Kaslametané fittest, kualitas apik njaga pembangunan sehat saka mobil imbangan

Industri perlu bisnis sing ngasilaké produk kualitas, lan pangguna perlu bisnis sing bisa nyedhiyani keamanan. Kanggo industri mobil imbangan isih madhep kangelan, Enterprises kudu alamat masalah industri, poto-bayangan lan ngupaya pangowahan lan temonan, kanggo kualitas produk minangka pisanan, redefine aturan industri, lan melu nggawe lingkungan apik kanggo kompetisi pasar ing industri ing standar safety ketat. Ing tampilan saka paling monjo 6.5 inch conventional scooter wawas poto didol ing imbangan mobil pasar. Ing tangan siji, ukuran industri ngembang kanthi cepet, nanging ing tangan liyane iku kompetisi bingung. "A personage nang mesthi sinau ndudohake kanggo reporter. Amarga lack of standar, sawetara imbangan elektrik scooter manufaktur nggunakake komponen rodok olo, loro Déwan lan cara kanggo ngurangi biaya, iku ora exaggeration ngomong, kompetisi iki ganas bisa nggawe kabeh industri kanthi cepet bali menyang nul, iki satus milyar yuan , ukuran pasar saka industri imbangan mobil uga bakal ngadhepi resiko luwih.

Patent Koowheel 6.5inch hoveboard wawas poto scooter K8

Carane kanggo ngilangke omo ing industri lan njaga kesehatan imbangan apik industri mobil, teknologi KOOWHEEL kita saka mung Nggawe kanggo saiki wis adhering kanggo kualitas lan safety pisanan, kanggo entuk nul kacilakan, kanggo nyedhiyani keamanan kanggo safety saka konsumen. Carane kompetisi karo 6.5 inch hoverboar rodok olo ing pasar, ing kaslametané fittest sangang gesekan kita maneh arep kanggo conventional model 6.5 inch, nanging pilihan saka Optimization lan inovasi, kanggo menehi konsumen desain 6.5 inch K8 anyar imbangan elektrik scooter  kanggo ketemu dikarepake pasar iku kudu biaya dhuwur kanggo ngganti conventional 6.5 inch Ana podo ing sajarah.

kaluwihan pasar K8 lan Prospects

7

1. produk model pribadi.

Dirancang dening Italia Milan, kelangan lan unik katon, asas struktur khusus, iki di senengi dening konsumen Eropah lan Amérika. Break katon lawas lan break alangan cipta paten

sistem dual 2. PCB Taotao

Diadopsi motherboard sistem dual saka Taotao ilmu lan teknologi perusahaan. Dibandhingake karo pasar mirah account-jeneng sistem siji motherboard, Taotao wis stabilitas luwih saka sistem dual, punika kondusif kanggo pangayoman saka safety pribadi kedhaftar.

Taotao Tech: 1, PC, utama, Papan, karo, 2pcs, gyroscopes.

43. Motors

motor Panggenan kelas ing Hong Hong Motors nduweni kaluwihan saka njamin kualitas, nunggang Gamelan lan ana gangguan.

4. Baterei

Power jinis baterei, urip maneh. Koowheel K8 migunakake 14 gumilang inti 24V baterei domestik karo ngemas baterei daya, urip maneh lan geni pangayoman, wis dites, mbukak adoh saka mitra pasar 36V scooter imbangan, daya amba!

Pack baterei digawe saka materi kang tahan geni, lan iku luwih aman saka paket alus digunakake dening kolega

5. tali Hand

Karo jinis pancing tali portabel, iku bisa prosedhur, ayu lan trep, lan bisa diduweni, dibandhingake karo kendaraan imbang 6.5 inch conventional. Iku luwih gampang kanggo nindakake karo ora tas

kauntungan 6. rega


wektu Post: Aug-15-2017