The Perfect Murah Off Road Electric Self Balancing Scooter

33

Ing sawetara iku salah siji saka wawasan penting déné milih kendaraan powered listrik. Self wawas scooterkanggo kendaraan-kacepetan kurang, karo kabeh barang dagangan iso dibandhingke memper. Ngembangaken dening Koowheel, ing Hoverboard K7 wis paten minangka "loro-wheel, mobil pribadi poto-wawas.". Apa utawa ora lagi coasting, racing, utawa commuting, Hoverboard K7 tansah ing stabilitas. The Hoverboard K7 Self-Balancing Scooter 8.5inch hoverboard gembong amba mati dalan, supaya kowé uga bisa muter iku uga ing munggah lan mudhun dalan. Liyane Model K5 TWO WHEEL SELF wawas Scooter karo Bluetooth dual lan lampu led pinter. Ing siji prabédan sing bakal nemokake antarane Segway lan Papan wawas poto sawetara iku anané saka handlebars, malih, 50% bobot saben sisih tetep dadi imbangan otomatis sadurunge siji lan sawise siji mati, lan luwih stabil, luwih gampang lan aman numpak, utamané kanggo wiwitan. Tengen kene ing Koowheel, sampeyan bakal nemokake salah siji saka evaluasi paling babagan skuter poto-wawas.

K5

The Koowheel Hoverboard salah siji antarane sampurna "Digawe ing China" wawas poto skuter. Iku kira-kira sing scooter iki ngirim final sing minimal 10 taun, kang tegese sampeyan mesthi bakal njaluk paling dhuwit kapan milih poto iki wawas skuter. New loro wheel poto wawas scooter elektrik . Scooter iki uga sing stabil sistem sisih ora biasane saiki ing skuter beda. Aside saka sing, ketoke scooter wis platform ngadeg lan loro gembong sing atraksi utama ing sawetara montor skuter anjog. Ing 2 Wheel Balancing Scooter lampu 's sing padhang, lan sampeyan bakal bisa kanggo mbukak ing mesin iki gampang uga. Urip baterei dawa karo nengsemake sistem pamicara bluetooth Double ndadekke kombinasi sampurna ing wektu wengi iku jek paling apik kanggo duwe trip tengen, lampu mencorong ing werna, ngrungokake musik lan gadhah pengalaman imbangan sampurna LED. Kejabi, ana sing nangani ing tengah, dadi banget gampang kanggo nggawa.

Jinis poto-wawas scooter , kados wong, wis sensor gravitasi 8pcs, ora biasa Langkawi 4pcs silikon, luwih sensitif lan stabil, tingkat risak ngisor. Kita wis wis Applied paten lan iku non-pelanggaran karo Chic, solowheel utawa Razor, teknologi sakabehe beda lan paten kita dhewe. Yen sing ijo-tangan, milih tingkat 'pamula'. Ban sing tanggung jawab awet lan abot, lan iki bisa nangani ngalami sembarang jenis terrain. Ban uga ngewangi seng numpaki kanggo njaluk break sampurna nalika nunggang. Nunggang fun-anggere ngisor gampang.


Post wektu: Oct-05-2017