Telung aman lan paling wawas poto skuter dideleng

55

Hoverboard sing tampi dening wong liyane enom, amarga padha bisa gained Unlimited seneng lan sante ing nunggang hoverboard, nanging carane milih aman scooter wawas poto? Saiki aku nyaranake telung aman lan paling wawas poto scooter kanggo sampeyan. Siji iku ing KOOWHEEL account Self Balance Board K7 karo UL 2272 Certification lan baterei pinter LG. Ing Wheel Self Balancing Scooter K7 Bluetooth Two Wheeled 8.5inch Good Self Balancing Scooter HoverboardBan Solid Hummer- ndadekke pengalaman luwih kanggo sampeyan! Iku fitur teknologi rada beda saka hoverboards liyane, saéngga nggunakake motor liyane kuat, gembong 8.5inch sing Fantastic ing rereget lan suket, sanadyan, ora kang inflatable, sampeyan isih aran akèh geter ing terrains ora rata. Sawise dina kebak utawa roving, kita padha bisa kanggo njaluk 15-20km saka hoverboard iki. kecepatan paling ing 12km saben jam. Iku bisa bisa lelampahan ing lumahing lan munggah INCLINES amarga Motors kuat. Iku potensial gaib kanggo seamlessly njupuk saka panggonan siji liyane, rampung unhindered dening lantai liwat kang lelungan. hoverboard panjaluk kanggo perintah cukup mung lan ora njupuk dawa kanggo nangkep iku.

K5

Dibukak liyane KOOWHEEL hoverboard poto-wawas K5 UL2272 lan ASTM sertifikat karo Bluetooth dual lan LED. Uga nduweni Handle ing tengah, banget luwih gampang kanggo nggawa. On teknologi, struktur Modular, akeh kurang kabel, luwih aman, luwih murah risak tingkat (3 saben ewu) lan luwih stabil. Iki hoverboard poto-wawas punika wangun unik saka transportasi kang bisa pindhah ngendi wae ing kutha anggere baterei tansah iku arep. Kanthi bike tangan-free arep kanthi tugas saben dina kaya karya, fakultas utawa anyplace liya bisa nguripake tengen menyang keterlibatan placid lan manggoni.

2

Koowheel akhir dibukak ing scooter elektrik lempitan karo paten desain kelangan modern Innovative sing ngijini gawe duwe banget paling inovatif. Tampilan layar LED sawijining tanggung nuduhake baterei lan kacepetan. Cahya nanging semangat.

Umumé ngandika, ing hoverboard Segway wis disetel syarat kamulyane ing advancements teknologi lan luang. Pamungkas laporan misuwur sing Segway bisa ketemu akeh kabutuhan mobilitas kanggo pasar sing godhongé amba, bisa nggampangake pindhah kanggo macem-macem formulir transportasi, lan ngawula minangka sulih kanggo kendaraan.


wektu Post: Aug-23-2017