Jinis Braking ing Electric Skateboards

Ing sembarang kendaraan listrik, ana sawetara jinis utami braking- dinamis, gesekan, lan jambon regenerative. Kabeh padha nggunakake macem-macem cara saka kalem kendaraan mudhun.

gesekan Braking

rem gesekan iku jinis padha rem sing digunakake ing mobil conventional. Ateges, gesekan marang disk brake digunakake kanggo ngowahi energi kinetik (gerakan kendaraan) menyang panas, kang slows kendaraan mudhun. A mancal dalan biasa uga migunakake gesekan lambat dening clamping pad brake marang rim utama rodha bike kang.

skateboards Electric umume ora nggunakake rem gesekan amarga mbutuhake hardware mechanical gedhe banget sing ageman metu.

Braking Dynamic

Outrunner brushless motors- jinis sing paling umum saka motor digunakake ing elektrik skateboards-piwucaling pesawat saka wesi sembrani permanen watara inti saka tembaga tatu kabel ing bunderan supaya nalika arus listrik wis mimpin liwat kabel, nggawe Magnetik kolom sing nyurung ing pesawat saka wesi sembrani permanen, nyebabake motor kanggo muter. kabel ing coiled nggawe elektromagnet. Wangsulan: Bab ingkang kelangan bab wesi sembrani iku efek ngelawan bisa occur- yen muter ring Magnetik sak kabel tembaga, iku pirso saiki listrik ing kabel. Iki principal dhasar konco loro sistem brake dinamis lan regenerative, lan carane generator listrik.

rem Dynamic iku sistem biasane digunakake dening lokomotif sepur. Ing sistem iki, energi kinetik diowahi dadi panas dening nransfer listrik kui dening Motors Spinning menyang resistor, kang banjur dissipates energi minangka panas. Nalika wesi sembrani ing motor panggawe saiki ing tembaga, resistance kui, kalem muter motor.

Ing dina iki, ana siji skateboard listrik sing migunakake rem dinamis magepokan karo rem regenerative.

Braking regenerative

skateboards Electric migunakaké sistem disebut "regenerative rem". Iki padha rem dinamis, kajaba tinimbang redirecting listrik menyang resistor kanggo dissipate energi minangka panas, iku redirected bali menyang baterei, recharging iku.

Ing Jeksa Agung bisa ngetokake utami karo sistem regenerative yen baterei wis kebak banjur ora bisa nampa apa liyane sing saiki ora overloading lan ngancurake baterei. Amarga iki, Boards sing mung nggunakake rem regenerative bener bakal ilang kabeh kemampuan kanggo brake sawise baterei cocog 100% daya.

Natal karo Papan Electric

Boards kaya Board Koowheel utawa wayne Board bakal swara thit sadurungé rem Cut metu, nanging iki asring ora cukup kanggo nimbulaké seng numpaki inexperienced kanggo tanggungan mati Papan. Iki kok iku penting kanggo tansah ngerti carane mlaku brake ing saben kacepetan sampeyan numpak skateboard listrik ing. Ing kauntungan gedhe karo Mellow Drive iku migunakake loro braking- regenerative lan dinamis sapisan baterei wis kebak (lan nalika rem liyane Papan kang bakal Cut metu tanggung), iku ngalih kanggo rem dinamis lan isih ngijini sampeyan kanggo alon mudhun.


Post wektu: Dec-14-2017