Unik Beda Self Balancing Scooters

Mannequin kudu ditemtokake minangka saben kualitas motor. Ya, iku arep kanggo rega sing akèh dhuwit, Nanging njupuk dipikir ing construction, lan kualitas gedhine construction saka boy mbebayani iki, sampeyan lagi kiwa pemikiran apa utawa ora iku trafo ing ndhelikake. Gampang maneh, prasaja kanggo ngontrol malah kangge kita kang ora lelampahan skateboard utawa  Electric longboard, Nyimpen awis bensin, nggunakake remotes prasaja, apa ora tresna bab kuwi? Iku bakal nimbulaké setir kanggo muter bebas lan bisa kasil gawe piala kanggo dhewe utawa bundhas kanggo masalah babak sampeyan. Loro gembong duwe awak awet antarane wong ngendi siji bisa nemokake area ngadeg. Angel kamungkinan bakal navigasi nabrak ing dalan. Padha duwe desain tiller sing ngidini kamar nyuda liyane lan Manajemen setir, cepet nggabungake baterei, dhuwur jog luwes lan puncture-bukti ban. Matur nuwun sanget, ngedeni sing perusahaan massive gumantung ing Manufaktur massa bakal weruh apa bisa aku katon lan tresna Rising teknologi wis buktiaken groundless. Kita nyoba munggah ing kabeh kasalahan tahapan lan ndeleng apa lagi malah Value wektu kita kanggo riset iku tambahan.

K8-1000x668-1

Panemu kita njlèntrèhaké pengalaman nyata-urip ing Boards nyata - Koowheel Smart Balance Wheel K8 banget migunani lan wicaksana amarga lagi cilik lan dirancang ing Milan, iku Originally pasar EU selaras. Ing tangan siji, desain Handle Hidden, gampang digawa; Ing tangan liyane, mati desain wheel dalan, gampang nyekel mata antarane model rata-rata. Menapa malih, iku slim lan cahya bobot.

Ana akèh wangun pengontrol kecepatan, Kapabilitas vastly beda. Ing rem lan percepatan bisa uga sethitik sluggish; susah seng numpaki ora bisa brake utawa nyepetake nalika ngowahi ing Course alternatif rodha lan motor rusak doyo tarik curtailing kemampuan kanggo alon mudhun lan kecepatan munggah. Nanging Koowheel elektrik hoverboard K8 khusus, amarga ing kacepetan max 10km / h, nalika kacepetan motor tekan kacepetan warning setelan saka 10km / h, ing bebaya buzzer weker; nalika ing ngisor iki wates kacepetan (Nilai nyetel: 10km / h), ing buzzer warning ora weker. Dadi banget safety dibandhingake skuter biasa liyane. Sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab cepet banget kanggo braking pas wektune.

Banget siji ing kabeh wangun lan pancet nitih becik! Kanggo miwiti lelampahan kabeh iku kudu do langkah karo siji mlaku lan katon nerusake menyang lamp ing prima mesin kanggo jenenge sing kawentar. Menawi mekaten macem-macem perusahaan ing pasar wis ditemtokake kanggo mbangun scooter wawas poto . Sadurunge sampeyan ndelok carane skateboard elektrikkarya, sampeyan bakal kudu nangkep apa sing digunakake kanggo nggawe. Ing pasuryan iku, sing ora bakal ateges dadi paradigma karo nggunakake manggon ukuran massive saka 3-D tech. Media print bakal ulang, menika tepat nang omah uga lokal. Sing luwih cepet dadi, sing luwih apik kanggo njaga stabilitas; alon kita, dadi menyang akèh luwih angel kanggo tetep imbang. Nanging, ing ndhuwur voltase mbukak, ing costlier bakal njaluk. Sing tegese produk wis musna liwat testing keamanan-diatur pemerintah, evaluasi program pangisi daya listrik lan baterei, lan wis buktiaken dadi aman.


Post wektu: Jan-12-2018