Warning dienggo skateboard elektrik lan safety

Supaya nyuda sembarang tipe resiko, disaranake sampeyan kanthi teliti heed bebaya iki.

Gunakake KOOWHEEL Electric Longboard kawicaksanan lan tanggung jawab.

KOOWHEEL  Electric Skateboard punika hi-ech transportasi kendaraan, nanging sawijining nggunakake salah lan boten cecek bisa nimbulaké ciloko.

fb

  • Tansah nganggo sepatu, helem lan cocok peralatan safety kayata bantalan nyuda, bantalan sikut lan bands bangkekan. Nggunakake helem skate kuwat buckled sing menehi pangayoman cranial dianjurake.
  • Aja nggunakake tanpa latihan suwene; wacanen manual sadurunge nggunakake. Yen ora, sampeyan bisa kelangan kontrol saka kendaraan lan tiba.
  • Gunakake dening bocah cilik ing umur 16 taun wis dilarang. diwasa pengawasan dibutuhake kanggo nggunakake dening bocah cilik ing 16.
  • wanita ngandhut lan wong ora duwe kabisan ora kudu nganggo kendaraan iki.
  • Aja nggunakake KOOWHEEL LONGBOARD ing pengaruh alkohol, obat-obatan utawa bahan kimia sing bisa ngowahi reflexes pangguna.
  • Pay manungsa waé kanggo obyek lingkungan nalika nyopir. Tetep ndeleng apik saka papan digunakake penting kanggo ngramut kontrol.
  • Muaturun nganggo sandhangan nyaman sak nggunakake.
  • KOOWHEEL LONGBOARD iki dirancang kanggo ngeterake individu siji. Gunakake dening sawetara individu bebarengan dilarang.
  • Disaranake sampeyan ora dumadakan utawa abruptly akselerasi utawa mungkasi kendaraan; tindak tanduk iki bisa nimbulaké sampeyan ilang kontrol.
  • Priksa KOOWHEEL  elektrik skateboard hoverboard sadurunge nggunakake.
  • Nindakake pangopènan sawise nggunakake.
  • Aja nggunakake ing panggonan sing peteng utawa dimly surem.
  • Priksa manawa kacepetan driving tansah ijin nolak aman ing sembarang wektu lan ing kahanan apa wae.
  • Disaranake sampeyan njaga jarak safety cocok saka kendaraan liyane nalika nyopir.
  • Ora mundak utawa mateni ing kacepetan dhuwur, ing terrains sing ora rata utawa karo lereng banget tajem.
  • Aja manggonake logam utawa obyek sing landhep ing Papan.
  • Aja nggunakake thinners utawa pelarut ngresiki bagean push scooter.
  • Aja puncture utawa mbusak bagean plastik KOOWHEEL LONGBOARD.
  • Sinau kabeh alon, kalebu trik anyar. Nalika kelangan imbangan ora nganti tiba - njaluk mati lan miwiti maneh. Mulai ing lereng lanang. Sabanjure, pindhah menyang iring gunung ngendi kacepetan ngijini sampeyan kanggo njaluk mati Papan tanpa Mudhun.
  • Bundhas paling serius asil saka nggunakake Papan skate sing balung fraktur, supaya pisanan sinau kanggo tiba (Rolling yen bisa) tanpa Papan skate.
  • Wiwitan karo Boards skate kudu nyoba karo kanca utawa sepah. Mayoritas kacilakan abot dumadi ing sasi kapisan nggunakake.
  • Sadurunge njupuk mati KOOWHEEL LONGBOARD mriksa ngendi sampeyan bisa mungkasi munggah amarga sampeyan bisa mencet utawa natoni wong toko.
  • Gabung ing klub lokal lan mangerteni sing luwih lengkap. Mbuktekaken sampeyan pangguna apik saka kendaraan lan mbayar manungsa waé kanggo dhewe lan kanggo wong liya.
  • Nggawe manawa THE BATERAI wis kebak sadurunge nggunakake.
  • KOOWHEEL LONGBOARD dilengkapi komponen elektronik ing BOARD ITS. PLEASE FOLLOW KEY ngisor supaya bakal ngrusak wong.

Post wektu: Jan-10-2018