Carane bab safety kanggo diwasa nunggang scooter elektrik?

L8

Saiki ing skuter elektrik wis dadi pilihan populer kanggo luang lan fitness. Wong enom nunggang imbangan elektrik scooter , bisa ngleksanani kemampuan imbang lan refleks, lan bisa ningkataké pangembangan cerebellum lan ngembangake otak, nambah circulation cardiopulmonary. Ing proses nunggang Papan imbangan elektrik , amarga sampeyan kudu njaga imbangan saka saben perih part awak iku ing negara kuat kegiatan, imbangan sakabèhé liwat gerakan, kanggo cultivate manungsa waé lan kacepetan reaksi, nambah kalenturan awak, nambah fitness fisik, nambah Intelligence, supaya scooter wawas poto gerakan uga dikenal minangka "teka-teki game", iku bisa cultivate lan nambah wong enom aktif, mesthi, sawijining, kuwat, pribadine agresif.

1

Ing wawasan kapisan ing safety saka diwasa, kang uga tombol kanggo njupuk dhukungan saka kulawarga, lan listrik wawas poto scooter sampeyan tuku apa liwati ing sertifikat UL 2272 utawa ora, amarga iki nemtokake safety.

1. hoverboard wawas poto gerakan nggunakake pasukan kanggo ngontrol kemampuan imbangan awak, kang ndadekake Otot wentis waras lan nambah Ngartekno, ing wektu sing padha, mlaku iku nilai paling KALUBÈRAN saka bagean awak manungsa, lan ngisor piring saka sikil ing gesekan terus ngrangsang Self Balancing Scooter kulo, bisa njaluk stimulasi acupoint, nambah fungsi organ.

2. Ing proses nunggang, amarga imbangan njaga, ing macem-macem bagian Otot awak tegang, bisa nggawe Pundhak, pinggul, wentis, bangkekan, utomo lan liyane joints wis tempered. Èfèktif ngiyataken fungsi wentis, lan kanggo njaga keluwesan sawijining.

3. nunggang Long term bisa ningkataké imbangan saka otak lan refleks syaraf kemampuan, Ngartekno bisa nambah kualitas turu, semangat, kebak ing vitalitas ketoke enom, anti-tuwa, èfèktif nyegah dumadiné penyakit Alzheimer.

4. imbangan scooter Electric efek fitness olahraga, nanging uga bisa èfèktif ngontrol bobot, nyegah kelemon.

5. gerakan imbangan mobil Electric ora mung olahraga migunani, utawa aktivitas sosial elegan, bisa nggawe kanca anyar, kanggo nindakake macem-macem formulir aktivitas, enrich isi gesang, ngilangke lan ngurangi ala Sifat.


Post wektu: Apr-17-2017