Apa sampeyan kaya paling antarane E-scooter, scooter pinter lan E-skateboard?

1920x896_ 副本

Katon , katon saka wong sing beda, nanging Sejatine gumantung ing imbangan saka wong kanggo entuk, bab kemampuan imbangan perlu kanggo proses learning tartamtu, ora ana sing apik ing nunggang iki amarga lair.

图片 1

 

Scooter Electric dibandhingake karo loro sing pungkasan, iku luwih gampang kanggo sinau lan kontrol Weel minangka luwih aman, amarga tingkat nangani bisa ngurangi kamungkinan saka tabrakan, utamané wong anyar, nalika nggunakake nangkep sawijining arah.

Brake , kabeh padha duwe fungsi brake, nanging cara rem beda, brake scooter elektrik iku brake mechanical, ing kiwa tuas tangan wis tombol brake, sampeyan uga bisa langkah setir konco sampeyan, iku brake pasif.

D3M 红 -1000-6_ 副本

Smart scooter lan Electric SkateboardBrake 's gumantung ing imbangan mbalikke, nalika inersia saka sawijining wong lan kendaraan bakal ilang karo rem, ana prakara apa kacepetan, rem bisa gampang kontrol, lagi brake aktif.

Kacepetan , ing kahanan normal, kacepetan skateboard elektrik cepet, kemampuan climbing luwih saka loro liyane. Kacepetan normal 30km / h, kacepetan ndhuwur iku 40km / h, pindhah luwih cepet

 Koowheel Electric scooter L8, kacepetan max 25 Km / h nalika pabrik ninggalake (The max speed bisa diatur kanggo 30km / H thrugh APP setelan seka pengguna)

Kacepetan max saka Smart imbangan scooter K5 punika 15km / H.

1

Sampeyan bisa ndeleng sing skuter elektrik L8 lan skateboard Electricluwih cepet saka scooter pinter ing kacepetan. Kita bisa nindakake iku menyang ngendi wae. Skateboard Electric luwih efisien, luwih cetha sak jam rush. Kabeh mau wis pribadi apik kanggo lelungan singkat.

Ndhuwur pribadi short-trip modern lan kelangan, kang kaya paling?

 


Post time: Apr-28-2017