Apa ing antarane prabédan helem mancal lan skate helem?

Pitakonan umum kang wong takon, "Apa ing antarane prabédan helem mancal lan skate helem?" Aside saka prabédan ketok ing katon, mancal lan skate helm sing bener ing fungsi-fungsi beda ing sawetara cara, lan sampeyan seneng nggawe manawa yen tuku jinis tengen helem kanggo nunggang Panjenengan skateboard elektrik .

 prabédan antarane bike helem lan skate helem

Jangkoan fisik

Sampeyan bisa ndeleng prabédan ing jangkoan antarane helem bike biasa lan siji dirancang kanggo nglindhungi bali saka sirah. Gambar kredit: The Sweethome

Siji prabédan utama antarane helm mancal lan helm skate bener related kanggo designs béda sing. helm Skate, kang tradisional babak lan Gamelan, nutupi maneh saka sirah. Iki amarga padha dirancang kanggo ngreksa marang dawah sing skateboarders umum njupuk, ngendi padha bisa nampa ing mburi sirah. Ing kontras, bikers arang tiba saka mburi pit.

IMG_9194 IMG_9195

Kanggo skateboarder elektrik , Aku nyaranake njupuk helem sing isine mburi sirah kaya helem skate tradisional ora. Amarga Papan nduweni kemampuan kanggo akselerasi cepet, sampeyan bisa di buwang mati lan mundur yen misjudge pinten katup sing lagi nglamar.

Resistance impact

Bentenipun utama antarane helem skate biasa lan helem bike punika kemampuan kanggo ngreksa marang beda jinis impact. Traditional, non-certified, helm skate sing dirancang karo Nihan umpluk alus sing nglindhungi marang kaping merbawani cilik. Ing kontras, helem mancal digawe metu saka umpluk EPS hard sing dirancang kanggo njupuk siji impact gedhe lan break, sawise sing kudu ngganti helem.

Sanadyan helm skate tradisional, dirancang kanggo skateboards normal lan longboards Electric , asring ora certified, sampeyan kudu njaluk helem skate sing migunakake EPS hard umpluk padha helem mancal wis, sing isih nglindhungi mburi sirah. Sampeyan bisa gampang ngomong kang helm skate sing dirancang cara iki kanthi nggawe manawa lagi CPSC certified.

Tansah nganggo helm nalika numpak skateboard

Apa helem aku kudu tuku?

Kabeh saka helm aku wis kadhaptar ing guide helem sing CPSC certified lan dirancang kanggo nglindhungi bali saka sirah. Anggere sampeyan njamin sampeyan duwe helem certified sing uga nglindungi mburi sirah, sampeyan bakal akeh luwih aman ing skateboar elektrik d.


Post wektu: Dec-11-2017