Endi sing dipengini travel in spring iki?

Spring teka, arep kanggo pindhah ing trip ing sembarang wektu? Utawa pengin metu lan njelajah donya beda? Kowe arep menehi dhewe utawa kulawarga liburan nyengsemaken lan sampurna?

Yen jawabane Ya, pilihen panas dina kanggo metu, banjur sampeyan bakal nyekel sesawangan sing ora dikarepke ing mburi lelampahan.

2 gen kooboard longboard elektrik

Nanging, ana pitakonan, kang jenis transportasi kowe seneng kanggo milih, bidang utawa olahraga? Apa wae sing milih, nalika kowe teka panggonan ing mburi lelampahan, sampeyan perlu transportasi jarak banget. Nanging kang alat travel jarak sing paling apik?

travel Air Approved skateboard elektrik

Saiki, skateboards Electric banget populer dening paling wadon enom lan lanang. Iku ora mung alat lungo apik nanging uga tenan bisa narik kawigaten mata wong. China Koowheel 2 generasi longboard elektrik (Dual brushless hub-motor) wis baterei replaceable, 2pcs ngemas baterei bisa tahan 60km, pindhah maneh. Kacepetan normal sawijining 30km / h, ing ndhuwur kacepetan 42km / h, pindhah luwih cepet. (gumantung ing bobot awak lan kondisi dalan) Kejabi, iki skateboard elektrik disetujoni kanggo lelungan Air, sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab masalah asrama ing kabeh.

Yen cah fashion lanang, nggawa skateboard elektrik iku pilihan sing paling apik Panjenengan. Sampeyan bisa miwiti njelajah donya ing sembarang wektu lan seneng ayu sesawangan ing sadawane dalan. Pengin sampeyan duwe trip penake lan beda ing spring iki.


wektu Post: Feb-28-2018