Apa Ing E-skateboard Dadi Sizzling Lan Tampi Miturut Sampeyan.

Sing rampung bener, nalika padha matur padha lagi unik, ana jinis padha supaya dikenal minangka iOS ing pasar wis. Iki tangan-free skuter elektrikutawa skateboard elektrik bisa dijupuk kanggo yuta lokasi, iku ora Matter apa sing diarani wong. Koowheel versi Newest Electric skateboard Kooboard: Sing cara gedhe kanggo wong enom kanggo seneng-seneng lan lungo ing wektu sing padha. We njupuk nyenengake saka skateboard a, wis gampang kanggo nggunakake minangka scooter motor, sawise kang menehi iku dicokot sethitik ekstra swag. Electric Skateboard wis diiseni karo seneng-seneng lan dadi hobi saka akeh bangsa enom. Lan skateboard elektrik iki dirancang lan asalé saka account Koowheel ing China.

@ hotdiggity86

Minangka asil, padha ngandika, sing skateboard ora mung alat travel nanging uga nambah kualitas urip wong kang ing sawetara cara. Iku bisa ditambahake keluwesan lan trip permukaané. Yen ing jaga kanggo mode pribadi transportasi bisa njupuk saka panggonan siji liyane, cepet, sampeyan kudu milih kanggo fashion konsumen. Lan bagéyan penting saka hirarki transportasi inexperienced iku Truk njaluk precedence liwat kendaraan pribadi kanggo parking curb facet langka. Sopo nyebar wis, kanggo wektu utama, dibukak ing donya transportasi poto-wawas.

@ _b0nn_

Koowheel Skateboards sing dibangun lanang lan kuat nalika nyediakake karo lelampahan smoothest metu ana. Saindhenging riset kita temen maujud sing akeh bangsa Asian wis panitahan-mobility wis massively unggul lan piye wae, saindhenging trip perusahaan, kita wis nyudhuk karo skuter electrical, kisaran Boards lan - skateboards! Batre iki wis nggenepi voltase salah utawa sel risak lan saperangan Boards kisaran kejiret geni déné daya utawa nunggang. Nanging sing ora faktor strangest bab mau-sing bisa dadi kasunyatan sing taun iki kang monjo liburan ganjaran nahan keno ing geni. Ing bab banget pisanan sampeyan sok dong mirsani kapan katon ing scooter kargo anyar iku bener lan anané, utawa longkangan, ing Course saka mesin. The Koowheel Cina digawe wawas poto scooter sing poised kanggo tarik akeh jinis hoverboard amarga saka desain modern sawijining.


Post wektu: Oct-19-2017