Apa Pengin A Two Wheel Self Balancing Electric Scooter

Ana wis sawetara fashion sing wis masalah karo sistem baterei lan Papan utama njupuk murub. Papan iki uga dadi semangat munggah karo sensor galur responsif kanggo tindakake sampeyan ngendi ngalih bobot kanggo. Nalika munggah pesawat sing Swagtron, 1st langkah sikil ing wektu saka konco. Yen kelakon kanggo mimpin bali, langkah maneh. Nalika paling  skuter wawas poto  bakal tahan kecepatan gedhe banget, titik dadakan lan overcharging, padha duwe karep kanggo ora keno abot bobot kanggo durations dhowo wektu. Sampeyan bisa nggawe akèh touring luwih gampang. The  Roto-band  (utawa  account Koowheel  ) Papan bisa gampang banget lelampahan lan ngrasa dadi luwih aman ing comparison karo wong, utamané amarga percepatan punika gampang, supaya ora nemen aran kaya iku perlu kanggo uncalan sing mati. Account desain anyar Papan Koowheel needed kanggo pindhah liwat macem-macem kir kanggo njaluk certificate UL 2272.

K7-1

Nalika wektu rawuh supaya sampeyan bisa njaluk metu lan njaluk iku digawa metu, lan sing perlu kanggo nuduhake kepala salawasé nindakaken, ing Koowheel  One paten mati dalan 8.5inch gembong amba  loro wheel hoverboard  K7  bakal nindakake proyek kanggo sampeyan. Swagway punika anak emas perdagangan hoverboard ing cilik saka media. Donya umumé wis mutusaké kanggo jeneng iku hoverboard a. Ngerti bab fitur, desain pancasan, spek, opsi ekstra kabeh ngedika bab hoverboards siji lan duwe konsep kang hoverboard becik miturut kabutuhan lan kanthong. Kanggo kabeh-terrain lelampahan, sampeyan bakal kepéngin a hoverboard karo gembong ageng. Ing saperangan saka menit saka mirsani, sampeyan bakal aran kaya pro sing wis Scootin 'kanggo taun. Koowheel Board touts dhewe minangka hoverboard, nanging mesthi katon dadi kaya liyane kaya skateboard a. Iku ora automobile apik, iku kaya skateboard lan skuter Sato sing bisa ngirim bungah kanggo sapa nitih. Sawise maca kita  Self Balancing Scooter  2 wheel hoverboard Gampang Mbeta Karet 6.5 inch Tires Solid LED Lampu K8, wis nandang gerah pilihan kanggo nggawe pilihan. Kulo pengen sing evaluasi kita migunani kanggo sampeyan supaya tuku informed.

Lampu poto Balancing Scooter 2 wheel hoverboard Gampang Mbeta 6.5 inch Karet Tires Solid LED K8

Karo daya kanggo gampang transisi saka nang metu lan kosok balene, lagi sampurna kanggo digunakake ing kampus fakultas, ing pameran musik, lan akeh liyane. Matur nuwun sanget, paling, yen ora kabeh, poto-wawas pedagang scooter ing pasar duwe ing wusana sembarang menthekake obyek sing ora troublesome kanggo wong kanggo nggawe nggunakake. Sawise menehi kritik posisi dedeg piadeg awak karo tliti gyroscope stabil dibangun ing, ing otomotif otak digital dianggo metu directions bener liwat pass tengah rumit lan gedhe banget-jangkah, baterei drive motor kanggo steadiness mobil. Tambahan, garis nyuda berlapis iki dirancang kanggo ngoptimalake cara sing bakal Manajemen cara kang piranti bisa maneuvered, mangkono nggawe kui luwih gampang kanggo sampeyan thanks kanggo tliti kemudi. Iku tambahan fitur kualitas dhuwur aluminium hub gembong lan karèt kanggo gampang nitih.


Post wektu: Mar-21-2018