Sampeyan kudu ngerti bab iki sadurunge mundhut E-skateboards

Apa Pitakonan kudu dianggep? Mesthi sawijining Safety. Makaten, kita Koowheel  supplier skateboards elektrik wis dijupuk CE, RoHS, sertifikat FCC UN38.3. Kaya mobil utawa mancal, iki skateboards elektrik tambahan sing arep apik-maintained karo tujuan kanggo mbukak permukaané. Yen mbokmenawa ora katon kaya saben ing skateboards listrik sing wis katon munggah nganti saiki. Sing idea padha saiki uga ditrapake malah kanggo masalah kaya skateboards, ngidinke skaters iku sawetara padha ora bisa ing Papan normal, kaya nunggang sangsaya misuwur. Miturut saiki aku tartamtu sing wis sing lunga skateboard tartamtu nduweni motor cilik nang saka iku. Baterei, pancet, koyone pancet dadi faktor matesi kanggo mayoritas skateboard elektrik moderndesigns. Sakdurunge, pelanggan sing katutup sing skateboard elektrik bakal marang hukum kanggo lelampahan ing werna dibatalake preorder sing. Roto-band skateboard supplier ( Koowheel account) ngaku dadi ènthèng, paling cepet, lan paling skateboard elektrik unggul ing planet. Kene kita nyedhiyani sampeyan karo sawetara saran carane nggawe nggunakake skateboards elektrik aman.

Nunggang e Papan kanggo bisa

Ana sawetara tenan skateboards elektrik kelangan ing pasar lan sawetara wong sing cukup ingeniously dikembangaké. Ana skateboards. Range - Yen touring kanggo bisa utawa fakultas namung njupuk sepuluh menit banjur ora kudu sembarang masalah karo wiwit paling skateboards bisa nutupi iki ing biaya siji. Adhedhasar dening rong pen skater sing wis ditemtokake kanggo sumber skateboard elektrik paling ing planet iki, Koowheel Boards pemimpin ing sektor skateboards listrik. Papan iki ora pancen mlaku ing terrain mati-dalan, nangani masalah sing Boards beda malah ora bisa ngimpi karo ease. Biasane siji ageng motor nyuda kv cukup, iku ing kasus lan climes sandi bukit banget mlaku lan iku pilihan sing luwih murah. Apa sampeyan kudu nimbang sadurungé saka Shopping kanggo siji? iku skateboard elektrik paling cepet , iku uga arang banget lanang. Carane bisa iku supaya entheng? Iku bisa uga tekan jangkah saka nganti 30 km / h lan bebarengan karo baterei replaceable, 2pcs ngemas baterei bisa tahan 60km, pindhah maneh.

Apa cara efektif kanggo nemtokake siji saka skateboard elektrik paling kanggo penunggang, dicekel bocah lan wong diwasa? Spek liyane sing ngandhani skateboard elektrik iki ngarahke ing wong diwasa iku output energi dirating saka motor. Iku skateboard elektronik sing diwenehake karo motor listrik sing digunakake dening remot. Remot gampang banget kanggo nggunakake, Nanging iku langsung kanggo operate. Manajemen adoh gampang kanggo nggunakake ijin percepatan gampang - malah tegese sampeyan bisa ngalih menyang mode mundur!


Post wektu: Mar-09-2018