Sampeyan kudu ngerti sadurunge Shopping kanggo Hoverboard a

Kanthi dhuwur-tech technique wawas poto, steadiness pindho karo dibangun ing gyroscope lan sensor gravitasi, banget gampang kanggo aturan, mung ngowahi ati bobot physique, scooter Panjenengan flexibly bakal nransfer ahead, sakdurunge, kiwa, tengen, lan malah nguripake 360 diploma in titik. Siji fitur paling apik scooter iki disambungake menyang Bluetooth liwat app mRNA. Yen sing cilik, sampeyan kudu wis milih produk paling efektif sing ora tau teka nguciwani sampeyan ing topik sawijining nindakake. Saiki, sampeyan ora kudu fret bab baterei. Koowheel hoverboard baterei padha banget awet, kayata K3 poto wawas scooter, jinis baterei 18650 sel baterei efficiency dhuwur, rata-rata urip ana 1500 siklus.

Aku ora Getun Shopping kanggo Powerboard dening Self Balancing 2 Wheel Electric Scooter malah sanalika lan aku seneng kanggo ngesahake iku. Ing Self Balancing Scooter K3 karo Self-Steadiness Board dening KOOWHEEL wis akèh kabèh daya kanggo mlumpat liwat sembarang slope 18-degeee metu ana, lan iku bakal ngidini sampeyan kanggo nggayuh anyar Heights langsung. Nunggang ana nyenengake, malah sanadyan aku felt kaya disco nunggang lan ndeleng iki durung liyane minangka dolanan anak saka technique transportasi. Ekstra sampeyan mimpin sakdurunge utawa forwards, ing kacepetan ndhuwur mesin.

1

Iku arep apik kanggo panganggo saka kabeh abad. Iku bisa uga ora minangka èfèktif-disebut minangka 2 skuter poto-wawas ndhuwur Nanging aja diapusi, iku mung cantik akeh apik. Koowheel K3 loro wheel scooter elektrik poto-wawas wis tuwuh dadi alat perlu kanggo nggawe grup medical mindhah cepet karo sawetara lan energi cekap. Supaya apa ndadekake Koowheel Electric Scooter supaya tartamtu? Nek pilihan sing kita ngedika bab lan rega, iku mesthi "pindhah tepat saiki lan njaluk iku" scooter. Iki bisa uga salah siji bab sing bakal pemikiran saiki sing Natal lan preian wis liwati. Powerboard dening Hoverboard iku pokok poto-wawas scooter sing bisa dadi bab loropaken dana sing isa munggah karo pilihan banget paling apik kanggo duwe pengalaman tembung final saka nunggang karo. Pancet, karo tip ngisor, milih siji paling kudu Camp Saw ing taman ..

Kita scooter imbangan elektrik poto migunakake gyroscope intelligently ngontrol stabilitas. Semangat munggah karo energi motor kembar, anyar Koowheel scooter elektrik dianggep salah siji saka ndhuwur kabeh-terrain "hoverboards" ing pasar dumugi kecepatan max saka 8MPH lan 20 derajat sangsaya misuwur. Segway punika singlehandedly tanggung jawab kanggo popularization saka idea saka loro-rodhané, poto-wawas, montor listrik baterei-powered.


Post wektu: Jan-19-2018