warta Company

  • Apa seneng, scooter Electric utawa Skateboards
    wektu Post: 02-01-2018

     Akeh toko online wis wiwit aturan skuter wawas poto lan hoverboards sapisan liyane. Scooter Silent ndadekke akal diregani, avenue-legal kualitas Perdana, ing Koowheel ijo skuter elektrik ngekspor kanggo Eropah. Rem tangan utawa sikil-dilakokno ngidini sampeyan kanggo mungkasi scooter enggal tanpa ...Waca liyane »

  • Warning dienggo skateboard elektrik lan safety
    wektu Post: 01-10-2018

    In order to reduce any type of risk, we recommend you carefully heed the following warnings. Use KOOWHEEL Electric Longboard sensibly and responsibly. KOOWHEEL Electric Skateboard is a hi-ech transport vehicle, but its incorrect and inappropriate use can cause injuries. Always wear shoes, a hel...Waca liyane »

  • KOOWHEEL Electric Maintenance lan Management Longboard
    wektu Post: 12-27-2017

    CLEANING Always close the power port before cleaning. Always disconnect KOOWHEEL Electric Longboard from the charger before cleaning it. Do not use thinners or other solvents to clean since they could damage surfaces. Use a damp cloth to clean plastic parts. Do not wash KOOWHEEL LONGBOARD with ...Waca liyane »

  • Apa ing antarane prabédan helem mancal lan skate helem?
    wektu Post: 12-11-2017

    Pitakonan umum kang wong takon, "Apa ing antarane prabédan helem mancal lan skate helem?" Aside saka prabédan ketok ing katon, mancal lan skate helm sing bener ing fungsi-fungsi beda ing sawetara cara, lan sampeyan seneng nggawe manawa yen tuku jinis tengen helem kanggo ri ...Waca liyane »

  • wektu Post: 11-29-2017

    Waca liyane »

  • Foldable Electric Balancing Scooter Producer Saka Koowheel
    wektu Post: 10-12-2017

    The Koowheel E1, a 2 wheel standup scooter Foldable Self Balancing Electric kamungkinan siji saka bobot cilik lan entheng mujur autos transporter pribadi ing planet. Iku Koowheel Patent Innovative desain kelangan modern, macem-macem jinis nyang lan lamp buntut khusus; Ana LED d ...Waca liyane »

  • wektu Post: 09-12-2017

    Kabeh masalah dianggep, aku uga substantiate wekdal punika account Koowheel anyar K7 Self Balancing Scooter. The KOOWHEEL K7 hoverboard 8.5inch hoverboard gembong amba mati dalan Self Balancing Scooter wis mesthi dianggep antarane ing siji ing saben namung sakepel sawetara fashion sing rawuh UL Cer ...Waca liyane »

  • Bluetooth Kamulyane Self Balancing Scooters
    wektu Post: 08-29-2017

    Senajan, salah siji saka cara banget kanggo tuku saka bakul asli lan mlaku-reputed kanggo nullify prospek sembarang kedadean sing ora dikarepke kuwi. Kanthi cara iki sampeyan ora bakal ilang pendekatan lan ora kudu padha sumelang ing kathah ing regards kanggo lalu lintas widyabala. 2 Wheel Balancing Scooter dening baterei Powerboard`s ...Waca liyane »

  • Kaluwihan pasar lan prospek saka KOOWHEEL hoverboard K8
    wektu Post: 08-15-2017

    1. status pangembangan poto wawas scooter 2. Njaga pasar mobil imbangan. 3. pasar K8 kaluwihan lan Prospects Ing taun anyar, karo penataran konsumsi, kendaraan energi anyar - mobil imbangan padha tresna dening konsumen domestik lan manca sawijining lingkungan ...Waca liyane »

  • Koowheel 8.5inch Off-Road K7 ndadekke pengalaman luwih kanggo sampeyan
    wektu Post: 08-01-2017

    The KOOWHEEL 8.5inch Smart imbangan scooter K7 iku salah siji saka hoverboard Newest ing pasar. Iku fitur teknologi rada beda saka hoverboards liyane, saéngga nggunakake motor liyane kuat, gembong 8.5inch sing Fantastic ing rereget lan suket, sanadyan, ora kang inflatable, sampeyan ...Waca liyane »

  • -Panjenengan K8 pilihan Koowheel saka Hoverboard
    wektu Post: 07-21-2017

    Koowheel launched it’s latest hoverboard  Koowheel K8—Your choice of Hoverboard •The sooner you choose K8, the more money you will make; •As smart balance wheel hoveboard K8 will become the new hot-sell item. What is going on with the Hoverboard Market? •The Chic version has been on the Market f...Waca liyane »

  • wektu Post: 07-18-2017

    Carane kowe nglampahi Panjenengan Weekend Time utawa LeisureTime? Ing taun anyar, wong enom supaya nguber fashion lan gaya urip macem, nunggang ing skuter imbangan pinter malah liyane dadi populèr nganti saiki. Iku wis dadi cara paling gampang saka gerakan. Iki kabeh lantaran kanggo comfort lan reliabil ...Waca liyane »

  • wektu Post: 07-12-2017

    .. "A: Uripake Papan, pencet" "daya ing / mati" "tombol; Papan iku ing nalika krungu swara honk lan lampu indikator LED ing 2. Langkah Papan lan tetep imbang Sepisanan sijine siji mlaku ing pad mlaku banjur alon mindhah fokus awak kang ing pad mlaku, lan th ...Waca liyane »

  • wektu Post: 06-22-2017

    Ing Eropah lan ing Amerika Serikat lan negara liyane, ing skuter hoverboard utawa scooter skateboard banget populer, bocah-bocah miwiti muter scooter skateboard ing umur enom. Koowheel perusahaan teknologi ngenalaken sajarah Four wheel Skateboard Electric karo motor dual, digunakake kanggo singkat ...Waca liyane »

  • The feauture loro wheel scooter pinter k3
    wektu Post: 06-13-2017

    Two Wheel Electric Scooter iku sawijining, kemampuan poto-wawas elektrik saka individu kanggo nggunakake kendaraan transportasi, karo kendaraan kutha, iku kendaraan anyar unprecedented. Uga dikenal minangka Papan kisaran, kanggo transportasi pribadi, karya patroli, stadion njero ruangan, cart golf, patroli polisi, patroli exhibitio ...Waca liyane »

  • Timer-wawas Scooter K5 Brief introduksi
    wektu Post: 05-27-2017

    Description Prodhuk scooter poto-wawas wis telung bagean. Ing rong sumbu ngontrol sisih kiwa lan tengen awak scooter kang; loro-lorone bisa operasi kanthi indepènden nalika obah, lan ora bakal ngganggu saben liyane. scooter wis loro gembong; jembaré rodha ora ...Waca liyane »

  • KOOWHEEL New desain scooter Electric L8
    wektu Post: 05-08-2017

    Koowheel Patent Innovative desain modern scooter elektrik L8 Kanggo skate iku dadi free, ora ana aturan ing donya iki lan sampeyan mung diwatesi dening bayangan dhewe. Koowheel bisa njupuk ngendi wae sing kepéngin, ora ana watesan. We mikir account kudu saya konsep iki, Empu ...Waca liyane »

  • Apa sampeyan kaya paling antarane E-scooter, scooter pinter lan E-skateboard?
    wektu Post: 04-28-2017

    Appearance, the appearance of them are different, but basically rely on the balance of people to achieve, about the balance ability need for a certain learning process, no one will be good at riding these since they are born .   Electric scooter compared with the latter two, it is easier t...Waca liyane »

  • wektu Post: 04-12-2017

    Koowheel New elektrik poto scooter wawas K5 wis teka! Wis akeh beda karo loro wheel scooter pinter biasa. About hoverboard iki, kita R & D Team nglampahi akeh wektu ing nunggang pengalaman, supaya dandan nggawe wong luwih seneng begja nunggang. Telung bagéan struktur. Kee ...Waca liyane »

  • wektu Post: 03-29-2017

    Package Includes: Electric skateboard with battery*1 User Manual*1 Charger*1   How To Ride the Skateboard? Turn on the Remote first and turn on the board to connect, Stand like this, little forward, slowly push the button, here we go! If you want to enjoy the highest speed, you can press 7 ...Waca liyane »

  • Balance mobil menehi cara paling kanggo lelungan ing mangsa panas
    wektu Post: 03-16-2017

    Balance mobil menehi tip mode travel panas inti paling nyaman: suhu dhuwur intolerable ing panas panas, dadi travel nyiksa a. Koowheel imbangan mobil menehi cara paling kanggo lelungan ing mangsa panas, panas kelangan! Summer, travel wis dadi jenis gerah, ing dina panas, t ...Waca liyane »

  • Ketemu kabeh kabutuhan-Koowheel nunggang Balance scooter Panjenengan
    wektu Post: 03-14-2017

    Ora padha karo Koowheel wawas scooter, luwih trep ing nunggang, kulo demo liyane macem, sampeyan arep kanggo miwiti? Arep nemu nunggang kesenengan ing kutha? Mung menehi imbangan mobil KOOWHEEL, sampeyan bisa bebas lumaku liwat kulo kanggo wektu sing suwé tanpa gawe kuatir bab str dhuwur ...Waca liyane »

  • KOOWHEEL E-skateboard, Nggawe urip dadi Cool
    wektu Post: 03-01-2017

    Have you ever thought about a romantic and beautiful weekend with your lover? Do you want to show yourself in the public? And would you like to let your body and mind to be fully relaxed on a sunny day, feel like a poetic and moving melodies, and listen to the voice of nature, permeated the wh...Waca liyane »

  • Wis tak alat penting pariwisata-Balance Scooter?
    wektu Post: 02-22-2017

    Two roda wawas mobil kanggo njupuk sampeyan spring outing Yen mangsa punika ical, bisa thukul dadi adoh? Ing spring kita pengin tetep adoh kanggo outing spring. kembang Wild Bloom ing spring, nalika wong weruh kembang warni lan fragrant, alamiah bakal mungkasi, njupuk dipikir ing. sinau ketemu t sing ...Waca liyane »

  • Koowheel Electric Skateboard cepet Mulai Guide
    wektu Post: 01-17-2017

        Remote lights tips: 1.Charge  indicator will be on when charging 2.Battery light and Direction indicator on means it’s connected 3.BLUE means battery is high RED means battery low 4.Direction indicator turn RED when reversed     Get Ready 1. Install the battery correctly, and twist screws 2...Waca liyane »

  • KOOWHEEL menehi pengalaman beda ing E-scooter utawa E-skateboard nunggang
    wektu Post: 01-09-2017

    nunggang ora liwat dominasi pedal, lan mengko karo motor tradisional lan Bicycle electrical kategori punika. Minangka transportasi pribadi, kacepetan iku ana, nanging masalah polusi wis dadi pusat kosokwangsul. KOOWHEEL loro Papan wheel K1 lan papat gembong skateboard elektrik Hov ...Waca liyane »

  • Kulo Koowheel Electric skateboard kanggo menyang ngendi wae
    wektu Post: 01-04-2017

    Ing cepet modern gesang, kanggo paling putih tulang, kegiyatan iki kesenengan apik ing akhir minggu. Punika rawuh pitakonan: carane padha bisa njaluk menyang Panggonan sarujuk? KOOWHEEL Electric skateboard bakal pilihan banget kanggo wong-wong lanang enom modern lan bocah-bocah wadon. Punika ateges padha ora hav ...Waca liyane »

  • Ayo scooter imbangan pinter ngancani karo sampeyan ing Natal.
    wektu Post: 12-08-2016

      Amarga ing saben taun kang Natal saklawasé, Natal menowo kanggo China Spring Festival, ing dina iki, paling wong bisa nindakake apa pengin sing apa lan tuku hadiah paling favorit ing rega banget terjangkau. Sampeyan ora bisa ngenteni kanggo nyoba? Ing jangkah cepet gesang modern, paling-putih tulang menyang lan l ...Waca liyane »

  • wektu Post: 11-28-2016

    Ing jangkah cepet gesang modern, paling putih-iker-iker rasukan dipengini kanggo lan ninggalake bisa saben dina karo swasana ati seneng, wonten ing nambah kahanan senggol lalu lintas, ora prakara apa jenis transportasi bakal nyaman, nalika mlaku-mlaku utawa nunggang Bicycle sampah wektu, supaya sampeyan perlu Scoot pinter ...Waca liyane »

  • Electric poto wawas scooter kang Pesona fashion punika irresistible
    wektu Post: 11-16-2016

    koowheel elektrik wawas poto scooter, wong sing tansah banget curious for iku anyar, mulane, piranti nunggang anyar wis kepincut waé wong kang, narik kawigaten nomer sungguh saka konsumen saingan kanggo tuku. Koowheel Self Balancing Smart Scooter saiki wis dadi lintang nunggang ing ing ...Waca liyane »

  • Koowheel elektrik scooter ningkataké kesadaran lingkungan-pangayoman
    wektu Post: 11-03-2016

    Ana akeh misuwur hoverboard scooter account, carane wis Koowheel wis dirating minangka top ten scooter pinter account kanggo sawetara taun? Mangga mbukak browser Google, banjur nggolèki keywords "imbangan scooter supplier", ketemu jeneng domain www.koowheel.com ing kaca pisanan. Ing puluh -...Waca liyane »

  • Koowheel pinter scooter mbebasake atimu, solusi lalu lintas
    wektu Post: 11-03-2016

    Pemain nggunakake teknologi inovatif lan cara saka pikiran, kanggo nyedhiyani solusi inovatif lan praktis kanggo masalah lalu lintas modern, nggawe lalu lintas harmonious, sanajan idea apik, nanging ora bisa dipun ginakaken, apa wektu dipun isih pitakonan. Nalika masalah lalu lintas bisa ...Waca liyane »