warta Industry

  • Ing "Halfway" - A Self-Balancing Scooter njupuk sampeyan iku
    wektu Post: 04-20-2018

    wawas poto E1 scooter Koowheel Electric Iki cahya nanging semangat, paten Innovative desain kelangan modern, LED layar tampilan tanggung nuduhake baterei lan kacepetan, panyerepan kejut super karo karet 8inch ban pneumatic. Kejabi, lempitan lan nindakake gampang. Nanging, iku bisa nyedhiyani identi ing ...Waca liyane »

  • Apa Pengin A Two Wheel Self Balancing Electric Scooter
    wektu Post: 03-21-2018

    Ana wis sawetara fashion sing wis masalah karo sistem baterei lan Papan utama njupuk murub. Papan iki uga dadi semangat munggah karo sensor galur responsif kanggo tindakake sampeyan ngendi ngalih bobot kanggo. Nalika munggah pesawat sing Swagtron, 1st langkah sikil ing wektu saka konco. Yen kelakon kanggo mimpin ba ...Waca liyane »

  • Skateboards Electric Apa Priksa Riders Flying
    wektu Post: 03-15-2018

    Nalika model utami muncul ana ing pasar, padha wis namung mestine kanggo digunakake minangka transportasi native, kang gedhe nalika sampeyan wanted kanggo pindhah menyang house kanca, kanggo sekolah, utawa sawetara commuting liyane. skateboard elektrik cepet iki nerangake karo brake disc mburi, pneumati massive ...Waca liyane »

  • Sampeyan kudu ngerti bab iki sadurunge mundhut E-skateboards
    wektu Post: 03-09-2018

    Apa Pitakonan kudu dianggep? Mesthi sawijining Safety. Makaten, kita Koowheel supplier skateboards elektrik wis dijupuk CE, RoHS, sertifikat FCC UN38.3. Kaya mobil utawa mancal, iki skateboards elektrik tambahan sing arep apik-maintained karo tujuan kanggo mbukak permukaané. Yen mbokmenawa ...Waca liyane »

  • Safety sing perusahaan skateboard elektrik takon pitakonan paling?
    wektu Post: 03-07-2018

    Kanthi gati menyang nbangun saka skateboard, sampeyan bisa uga kudu contemplate sawetara facets saka sawijining pembangunan. Yen seneng idea saka skateboard elektrik, nanging sing tresna persiyapan sampeyan saiki, sampeyan kudu njupuk dipikir ing eon: ing powertrain modul utami. Ing donya dileksanakke cepet kaya kito, ...Waca liyane »

  • Tuku Good Quality lan Cool Electric Skateboard
    wektu Post: 03-02-2018

    baterei kanthi ngisi ing bab 2-3 jam, nyadari ing pinten iku lemes. Sampeyan bisa uga mati utawa mbukak tangan minangka akeh sing pengin, tanpa sumelang iku Mudhun utawa mabur adoh. Nanging, ora siji saka akeh "kualitas" sel wis kapasitas sing cedhak karo dirating capacit ...Waca liyane »

  • Endi sing dipengini travel in spring iki?
    wektu Post: 02-28-2018

    Spring teka, arep kanggo pindhah ing trip ing sembarang wektu? Utawa pengin metu lan njelajah donya beda? Kowe arep menehi dhewe utawa kulawarga liburan nyengsemaken lan sampurna? Yen jawabane Ya, pilihen panas dina kanggo metu, banjur sampeyan bakal nyekel sesawangan sing ora dikarepke ing mburi ...Waca liyane »

  • Paling dawa Journey Miturut Electric Skateboard
    wektu Post: 02-23-2018

    Iku nekani kanggo titik ngendi iku njupuk sawetara inovasi serius kanggo ngadeg metu ing wilayah skateboard elektrik; opsi kaya regenerative rem lan ing-wheel Motors. Kontrol adoh nirkabel bisa panginten saka dicokot saka tingkat banget minangka iku digawe saka plastik flimsy lan ngrasa nyedhaki che ...Waca liyane »

  • A Periode anyar Of Commuting-Electric Skateboards
    wektu Post: 02-06-2018

    Biasane, amarga ukuran lan bobot saka skateboards mbeta wong iku prakara. Kita basis Jerman biasane Staff wis dawa curious babagan "panitahan-mobilitas", kang punika badhan politik amba ing Jerman lan saestu ing kabeh negara kabeh liwat Eropah. We offer Perdana-kedudukan panuku bantuan a ...Waca liyane »

  • Ènthèng Electric Skateboard Bumi
    wektu Post: 01-25-2018

    Kita uga panginten-bab siji saka cara paling apik kanggo njaga tension ditrapake ing chain drive. Ora kabeh hoverboard nanging namung iki hoverboards Electric kang duwe sertifikasi tepat aman nggunakake - iki kalebu kabeh paling 10 hoverboards paling kapacak ing ngisor iki. Lagi pancet kang de ...Waca liyane »

  • wektu Post: 01-19-2018

    Kanthi dhuwur-tech technique wawas poto, steadiness pindho karo dibangun ing gyroscope lan sensor gravitasi, banget gampang kanggo aturan, mung ngowahi ati bobot physique, scooter Panjenengan flexibly bakal nransfer ahead, sakdurunge, kiwa, tengen, lan malah nguripake 360 ​​diploma in titik. Salah fe paling ...Waca liyane »

  • Unik Beda Self Balancing Scooters
    wektu Post: 01-12-2018

    mannequin kudu ditemtokake minangka saben kualitas motor. Ya, iku arep kanggo rega sing akèh dhuwit, Nanging njupuk dipikir ing construction, lan kualitas gedhine construction saka boy mbebayani iki, sampeyan lagi kiwa pemikiran apa utawa ora iku trafo ing ndhelikake. Gampang rech ...Waca liyane »

  • Paling nikmat Hoverboard Balancing Scooters 2018
    wektu Post: 01-04-2018

    Uga, ing scooter elektrik rawuh ing macem-macem werna lan iku uga bisa kanggo dekorasi karo stiker kang ono gunane kanggo Cowl goresan sing njedhul munggah saben supaya asring. Mesthi, iku jinis sing bisa nyepetake sampeyan menyang ngendi panggonan sing lagi ngarahake ing ing ora ...Waca liyane »

  • The Electric Skateboard bakal Cool Hadiah Natal ing 2018?
    wektu Post: 12-22-2017

    Natal teka. Apa pesenan ing taun anyar? Sing looking for a hadiah kelangan lan modern kanggo kanca-kanca utawa kulawarga? Mungkin sampeyan wis scoured sawetara saka ndhuwur dolanan pesenan-dhaptar lan kabeh-mubeng gagasan hadiah gedhe, banjur isih bisa ora mangerteni hadiah becik? Yen sampeyan lagi looking kanggo som ...Waca liyane »

  • Jinis Braking ing Electric Skateboards
    wektu Post: 12-14-2017

    Ing sembarang kendaraan listrik, ana sawetara jinis utami braking- dinamis, gesekan, lan jambon regenerative. Kabeh padha nggunakake macem-macem cara saka kalem kendaraan mudhun. Gesekan Braking rem gesekan iku jinis padha rem sing digunakake ing mobil conventional. Ateges, gesekan agai ...Waca liyane »

  • The Best Electric Skateboard Backpacks Kanggo Board Panjenengan
    wektu Post: 12-06-2017

    Biasane, sampeyan ora pengin nindakake elektrik long jarak skateboard dening tangan, lan tas ransel Papan bisa wis akeh luwih gampang kanggo nglakoni. Karo tas ransel Papan, sampeyan uga bisa aran gratis kanggo nindakake Papan kanggo bisa sak esuk udan lan isih numpak mulih nalika iku sunnier ing wayah sore. Th ...Waca liyane »

  • wektu Post: 11-30-2017

    Ana akeh hoverboards diparengaké metu ana kasedhiya ing pasar, lan seneng kanggo nggawe manawa sampeyan bakal duwe siji kang aman kanggo numpak sing utawa dicekel bocah. hoverboards kasedhiya saka perusahaan babar blas beda ing ukuran lan wangun supaya minangka kanggo nyukupi kabutuhan wong. The ...Waca liyane »

  • skateboards Electric bisa ngganti commuting Panjenengan
    wektu Post: 11-03-2017

    Minangka standar urip wong kang terus munggah, liyane lan liyane wong seneng kanggo nguber urip luwih modern lan trep. Utamané youngers, padha kepéngin njelajah iku luwih anyar lan macem. Dadi, padha duwe dikarepake luwih kanggo pribadi travel jarak. Ing tangan siji, padha bisa seneng conv ...Waca liyane »

  • wektu Post: 10-27-2017

    Sing amarga Gadgets mobilitas pribadi sing ora temenan kanggo lelungan adoh, Nanging sing nyedhaki dirancang kanggo nggawe commutes cendhek prasaja lan ekstra efisien. Ngewangi kanggo bluetooth nglaras fungsi telpon apik lan Unit play stereo beda. Bebarengan karo fitur-fitur kasebut, kisaran iki ...Waca liyane »

  • Apa Ing E-skateboard Dadi Sizzling Lan Tampi Miturut Sampeyan.
    wektu Post: 10-19-2017

    Sing rampung bener, nalika padha matur padha lagi unik, ana jinis padha supaya dikenal minangka iOS ing pasar wis. skuter elektrik Iki tangan-free utawa skateboard elektrik bisa dijupuk kanggo yuta lokasi, iku ora Matter apa sing diarani wong. Koowheel versi Newest Electric ...Waca liyane »

  • wektu Post: 10-05-2017

    Ing sawetara iku salah siji saka wawasan penting déné milih kendaraan powered listrik. Self wawas scooter kanggo kendaraan-kacepetan kurang, karo kabeh barang dagangan iso dibandhingke memper. Ngembangaken dening Koowheel, ing Hoverboard K7 wis paten minangka "loro-wheel, car.R pribadi poto-wawas ...Waca liyane »

  • Koowheel generasi 2 e-skateboard pisanan nunggang
    wektu Post: 09-29-2017

    Woy ~ Amarga Koowheel generasi 2 skateboard elektrik Kooboard punika skateboard elektrik pisanan ing gesang kawula, lan aku arang nglampahi dhuwit kanggo tuku kuwi dolanan larang (Saliyane, tuku mancal Trail karo "sabab apik" ...) aku iki semangat kanggo pindhah menyang taman. Lan aku banget painf ...Waca liyane »

  • About DIY Electric Skateboard
    wektu Post: 09-22-2017

     Bebarengan karo skateboard elektrik panas lan tampi dening wong enom modern, anggere duwe Papan imbangan Electric banget, menawa dek'ne apa sawetara DIY miturut dhewe. Bubar aku mangerteni sawetara skateboard DIY kelangan ing Instagram. Pace: A E-longboard cepet bakal bantuan ...Waca liyane »

  • wektu Post: 09-19-2017

    Alesan kanggo nelpon skuter wawas poto minangka "Hoverboard" iku déné nunggang, iku katon kaya sing nglayang sawetara inci ndhuwur ngisor. Elingi kanggo njaga kontak karo lemah. Iki banget loro-wheel poto wawas scooter listrik sing siap menehi cara liyane ...Waca liyane »

  • Paling Holiday Trip Tool-Kooboard urip kelangan
    wektu Post: 09-05-2017

    Ing "E-Papan" ing wayahe kasedhiya ing pasar namung mimic obahe populer, Boards fiksi. Saiki kita bisa ndeleng sing liyane lan liyane wong sing tiba ing katresnan alat travel iki. Bubar, salah siji saka China gangsal perusahaan hoverboard account ngembangaken generasi 2 longboard elektrik ...Waca liyane »

  • wektu Post: 08-23-2017

    hoverboard sing tampi dening wong liyane enom, amarga padha bisa gained Unlimited seneng lan sante ing nunggang hoverboard, nanging carane milih aman scooter wawas poto? Saiki aku nyaranake telung aman lan paling wawas poto scooter kanggo sampeyan. Siji iku account KOOWHEEL Self Balanc ...Waca liyane »

  • trip iki loro lingkungan lan inexpensive
    wektu Post: 08-07-2017

    Saben ana teka, komuter uga crowded ing bis / sepur, urip nglarani ing cara, Aku ati kita kesel, elaborately kanggo dandanan, pungkasanipun iki direndhem karo kringet ing akeh. Senajan pribadi lalu lintas modern sing macem-macem, nanging uga ora ketemu kabeh wong: drive mobil, banget mblokir; metro bis, ...Waca liyane »

  • Bèntenipun Koowheel K8 lan hoverboard 6.5inch biasa
    wektu Post: 07-26-2017

    1.  Price Koowheel 6.5inch smart balance wheel k8 is cheaper than regular 6.5inch hoverboard on the market.  2.  Apearance Koowheel 6.5inch hoverboard k8 has the following features: private mode. Milan designer, which In line with European and American aesthetic habits. HANGHONG Motor (ensure t...Waca liyane »

  • Sing poto wawas skuter aman nggunakake?
    wektu Post: 07-07-2017

    Self Wawas skuter, utawa uga dikenal minangka hoverboard, Papan wawas poto, scooter imbangan elektrik dadi bab banget populer ing taun anyar. Utamané ing AS lan UK, padha kaya kebak tantangan lan kasenengan, nemokake iku lucu saben dina urip. Iki skuter elektrik 2 wheel kurban ...Waca liyane »

  • Sing ngandika lungo dina ora bisa nyenengake?
    wektu Post: 07-03-2017

    Sampeyan sing ngengkel ing Man nanging padha bosen kabeh meksa nindakake perkara karo kaki? Wonten sing skateboard elektrik anyar saka Koowheel China. Mungkin bisa ngganti cara kanggo mindhah. Foto ngisor njupuk dening htfubeck. Thanks kanggo nuduhake. The Koowheel longboard elektrik skateboard digawé karo SIM ing ...Waca liyane »

  • Telu tips milih skateboard elektrik
    wektu Post: 06-27-2017

    Saiki liyane lan liyane wong duwe fashion lan teknologi request nalika lelungan Go, banjur scooter listrike kabutuhan ing grup fashion. Nanging kanggo paling produk anyar, ing wawas poto rega scooter luwih larang, supaya kita kudu ati-ati nalika kita tuku. Kita nyimpulaken tigang unsur purc ...Waca liyane »

  • Apa jenis pengalaman bisa lan skateboard elektrik nggawa sampeyan?
    wektu Post: 06-06-2017

    Èkstènsi pinter hiburan pengalaman Electric Skateboards duwe kawicaksanan rekreasi gawan. Ing taun 1950-an pungkasan, residents saka masyarakat pantai California kidul dibangun skateboard pisanan ing donya. Minangka extension selancar ing tanah, Electric Hoverboard wis masakan ...Waca liyane »

  • alat travel kang cocok kanggo sampeyan?
    wektu Post: 05-19-2017

    Ing saiki, ing transportasi jarak cendhak, ing youngers kebayar liyane manungsa waé menyang scooter imbangan, scooter elektrik, scooter elektrik lan skateboard elektrik patang jinis iki. fitur sing umum, saliyane kanggo listrik, sing paling penting iku portability lan liyane fitur-fitur anyar, minangka w ...Waca liyane »

  • Apa E-skateboard dadi panas lan tampi dening wong enom?
    wektu Post: 05-11-2017

    Electric Skateboard kebak fun lan dadi hobi saka akeh bangsa enom. Bubar, utamané akeh bocah-bocah wadon miwiti kanggo nggabungake ing tim iki. Nanging, ing skateboard sing wadon nganggo ora siji tradisional, nanging KOOWHEEL D3M dual Motors Electric skateboard. skateboard kuwi ndarbeni appearan ayu ...Waca liyane »

  • Carane bab safety kanggo diwasa nunggang scooter elektrik?
    wektu Post: 04-17-2017

    Saiki ing skuter elektrik wis dadi pilihan populer kanggo luang lan fitness. Wong enom nunggang scooter imbangan elektrik, bisa ngleksanani kemampuan imbang lan refleks, lan bisa ningkataké pangembangan cerebellum lan ngembangake otak, nambah circulation cardiopulmonary. ...Waca liyane »

  • scooter imbangan Electric - Tampilake urip fashion
    wektu Post: 04-05-2017

    Lintas senggol masalah amba ing kutha, sawijining banget angel kanggo nggoleki papan parkir, mulane "rame" wis dadi kata sing paling umum kanggo wong sing manggon ing kutha. Dadi, ing metropolis iki, ing hoverboard elektrik nggawe travel luwih gampang, utamané ing mangsa panas lan mangsa, ...Waca liyane »