warta Industry

  • wektu Post: 03-15-2017

    Miturut media US kacarita ing Maret 11, 2017, ing kutha Harrisburg kanggo kedadean bledosan hoverboard geni mimpin menyang matine anak, loro wadon padha tatu, saliyane menyang petugas kang mateni kobongan padha tatu. Miturut petugas kang mateni kobongan diterangake, ing 8 pm, supaya uwal, salah siji korban saka ...Waca liyane »

  • Electric Hoverboard ndadekake urip luwih sembrono & free
    wektu Post: 03-07-2017

    Sakniki, olahraga wis dadi aktivitas favorit kanggo Gens kantor, buruh putih-iker-iker rasukan ing kantor, ing dina komputer, saben bagéan awak sing lack of ngleksanani, utamané rawan kanggo macem-macem masalah suntingan ing macem-macem aspèk awak, kayata gulu perih, tangan mouse, mata garing, ther ...Waca liyane »

  • wektu Post: 02-07-2017

    Hoverboard uga disebut skuter poto-wawas, amarga kedadean geni hoverboard taun sadurunge, The Association US Consumer Product Safety (CPSC) wis announced sing kabeh scooter poto-wawas utawa Hoverboard manufaktur, importers lan distributor kendaraan penyeimbang kudu tundhuk karo .. .Waca liyane »

  • Kaluwihan saka nunggang hoverboard a
    wektu Post: 12-26-2016

    Hoverboards banget populer dina iki lan wis dadi trend kanggo dicekel bocah, remaja lan aults kanggo njupuk trip short karo imbangan poto apik tenan hoverboard.If pengin tuku tangan hoverboard free for anak, kanca-kanca utawa dhewe, sampeyan bisa njaluk akeh informations saka internet bab wheel 2 ...Waca liyane »

  • Yagene ing scooter listrik utawa skateboard dadi tampi ing pasar?
    wektu Post: 12-14-2016

    Ketik taun anyar, imbangan kompetisi lapangan scooter listrik dadi tambah galak. utama manufaktur wis dibukak produk anyar sing, terus consolidate lan nyebaraké pengaruh lan status ing konsumen. Penulis wis tansah dianggep sing salah siji sing paling penting co ...Waca liyane »

  • Apa ora scooter imbangan putih-iker-iker rasukan kang artefak karya?
    wektu Post: 11-22-2016

    Nalika mbukak karya, apa wedi paling? Aku pracaya paling wong bakal ngomong sing lagi pungkasan, nèk wong kuwi ora kena pengaruh dening perawatan kejem ing cara sing bisa. Paling wong menyang bisa bis sepur kulo, mesthi, bisa milih kanggo lumaku adoh. Lan ing antarane telu mau duwe disadv dhewe ...Waca liyane »

  • Apa kowe ngerti iki tips migunani kanggo wawas scooter njaga?
    wektu Post: 11-03-2016

    Carane akeh kowe ngerti wawas scooter njaga tips? Dina iki supaya Koowheel Editor introduce kanggo sampeyan. Cara pangopènan Balancing Scooter utawa hoverboard: 1. Pangginaan Koowheel wawas scooter ora bisa dipisahake saka peran rodha, supaya kita kudu nggawe inspecti tepat ...Waca liyane »