RC Cars KOOWHEEL 1:16 scale 2WD Off Road Remote Control Cars karo 2 Rechargeable baterei 2.4GHz Radio Remote Control Truck Monster High Speed ​​Crawler USB Charger RC Car kanggo diwasa lan Kids (Blue)

Detail produk

paramèter

Tanggepan

Tags Product

Key Fitur Product:

Nyata Desert Buggy:
1:16 scale, penundaan Independent, kabeh terrain ing kontrol, iki RC mobil remote kontrol saéngga kanggo muter ing pantai, wedhi, suket lan ing ngendi wae ngene kaya.

2.4 GHz Remote Control:
Kuwat anti-gangguan, kang ngaktifake sawetara montor kanggo racing bebarengan ing wektu lan panggonan sing padha. Yen kowe njaluk 2 liyane trek KOOWHEEL rc, iku luwih nyenengake kanggo mbukak akeh remot sisih montor kontrol dening sisih.

Double Wektu Double Fun:
montor Koowheel teka karo 2 batre, bisa ndhukung daya kanggo engine tekan kacepetan ndhuwur 12 mph. Baterei lengkap bisa mlayu 10-15 mins. Recharging baterei liwat port USB, sampeyan kabeh kudu miwiti 3 batre AA kanggo pemancar!

Gampang kanggo Gunakake:
kontrol fungsi Full, maju / malik / kiwa / tengen. Car remot kontrol iki wis setir Highly stabil lan katup, remot tinggi bisa njamin kontrol unggul kanggo pamula.

Njamin:
KOOWHEEL nyedhiyani mbalekaken lengkap utawa ijolan anyar kanggo supaya ing 30 dina. Repairing Free lan ngganti aksesoris AS kanggo supaya ing 365 dina. Siap nanggepi ing 24 jam. SO Tambah Wadhah SAIKI!

 Product Description:
UPC 6958210300622
2.4G REMOTE CONTROL CAR2.4 kontrol GHz radio: kuwat anti-gangguan, kang ngaktifake sawetara montor kanggo racing bebarengan ing wektu lan panggonan sing padha. Yen kowe njaluk 2 liyane trek KOOWHEEL rc, iku luwih nyenengake kanggo mbukak akeh montor sisih dening sisih.
Full kontrol fungsi, maju / malik / kiwa / tengen. Car remot kontrol iki wis setir Highly stabil lan katup, remot tinggi bisa njamin kontrol unggul kanggo pamula.
QQ 图片 20190425112532 QQ 图片 20190425112559Wigati dimangerteni: 3 reasons below for short-driving-time of the battery :

Ing wektu daya banget cendhak kanggo ndhukung match.
Sampeyan ora mbukak baterei sadurunge daya.
Urip baterei bakal shorten yen sampeyan wis ora dibusak baterei saka mobil sawise nggunakake.
Paragraf Paket:

RC mobil X1
Remote Control X1
Rechargeable 6.4V / baterei 700mAh kanggo Car x2
USB pangisi daya X1
LockCatch x4
screwdriver X1

 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  •  

     

     

     

     

     

    Related Produk