RC Cars for Kids KOOWHEEL Remote Control Car 360 puteran 4WD Off Road kaping pindho sisi puteran Tumbling - 2.4Ghz High Speed ​​Rock Crawler Vehicle karo Lampu Anak Birthday Gifts RC Car for Kids

Detail produk

paramèter

Tanggepan

Tags Product

Kacepetan 1.dhuwur lan mati ing dalan: mobil wis motor loro kuat karo 4WD, mesthekake kacepetan dhuwur. Gembong Fleksibel, iku gampang kanggo nggawe dadi cepet.
Hadiah 2.Best kanggo dicekel bocah: karo sistem remot kontrol radio 2.4GHz, mobil RC punika ulang sampurna, peparingé Natal kanggo anak.
3.All jinis trik: sange 360 degree desain stunt flipping, cocok kanggo dicekel bocah utawa dolanan mobil Lover. Lorone pindho mlaku, maju, sakdurunge, siji kiwa, nguripake tengen, 360 degree tumbling flipping. Rc mobil mung tansah ing arep ana prakara apa cocog utawa cara bantala, menehi pengalaman kelangan beda!
Materi 4.dhuwur kualitas: plastik kualitas, tenan lan awak mobil awet, luwih ruggedness lan crashworthiness. Ban sing digawe saka karet, gampang ngalahake kondisi ruangan.
5.Guarantee: mobil migunakake 3.7V 400mAh baterei (klebu) karo kabel USB (gawan), 15 - 20 mins muter wektu, 2 jam Ngisi daya wektu. KOOWHEEL nyedhiyani mbalekaken lengkap utawa ijolan anyar kanggo supaya ing 30 dina. Siap nanggepi ing 24 hours.So nambah to cart saiki!

 

823496


  • Previous:
  • Next:

  • ID Product (UPC): 6958210300936

     

    2.4G REMOTE CONTROL CAR
    kontrol 2.4 GHz radio: kuwat anti-gangguan, kang ngaktifake sawetara montor kanggo racing bebarengan ing wektu lan panggonan sing padha. Yen kowe njaluk 2 liyane trek KOOWHEEL rc, iku luwih nyenengake kanggo mbukak akeh montor sisih dening sisih.
    Full kontrol fungsi, maju / malik / kiwa / tengen. Car remot kontrol iki wis setir Highly stabil lan katup, remot tinggi bisa njamin kontrol unggul kanggo pamula.

     

    Wigati dimangerteni:
    3 alasan ing ngisor iki kanggo short-nyopir-wektu baterei: Wektu daya banget cendhak kanggo ndhukung match.
    Sampeyan ora mbukak baterei sadurunge daya.
    Urip baterei bakal shorten yen sampeyan wis ora dibusak baterei saka mobil sawise nggunakake.

     

    Paragraf Paket:
    RC mobil X1
    Remote Control X1
    Rechargeable 6.4V / 700mAh baterei kanggo Car x2
    USB pangisi daya X1
    LockCatch x4
    HD 720p FPV kamera
    screwdriver X1

     

    Product Description:
    Scale: 1:16
    Ngudani Radio: 2.4GHz
    Ngisi daya wektu: 180mins
    urip baterei: bab 15mins
    Control Distance: 100 kaki
    cepet: 15km / H
    Car baterei: 3.6V 600mA baterei
    Baterei Remote kontrol: 2 * 1.5V AA batre ( ora Klebu)
    Fungsi: Aktifake kiwa, nguripake tengen, ngarep, mburi
    Paket Ukuran: 16.1 x 11 x 3,9 inci
    bobot Net: 1.1 mina

     

    Service lan babar pisan:
    12 sasi babar pisan panggantos, umur kanggo ndandani.

     

    59

  • Related Produk